Sènior Femení 1-0 Pontenc (CRÒNICA)

Un partit ben guanyat. Arriba la sisena jornada de lliga, un altre cop a casa després de jugar a l’Estadi. El rival, el Pontenc, un equip acabat de baixar de Preferent amb alguna jugadora destacada que ha arribat a jugar a la selecció catalana. Un equip a tenir en compte a la classificació final. Les olotines juguen un dels millors partits de la temporada, no només per la gran qualitat mostrada en el joc, sinó també per l’esforç col·lectiu, pel sentiment d’equip i per no parar en cap moment de creure en la victòria. I amb aquests ingredients, només hi pot haver una victòria.

La sisena jornada de lliga ens ha portat a tornar a jugar a casa, el partit amb el Pontenc era un partit esperat, l’equip gironí ha baixat aquesta temporada de preferent i ens ha de permetre valorar el nostre nivell en aquesta lliga. A més a més, també ha de confirmar la nostra trajectòria en aquests últims partits.

Així doncs, el partit amb el Pontenc és un repte majúscul. Aconseguir una victòria al Morrot on encara no hem guanyat, guanyar dos partits seguits aquesta temporada i poder començar a mirar amunt.

El partit no comença com ens agradaria, els primers 10 minuts són del Pontenc, ens dominen i aconsegueixen arribar a prop de l’àrea de l’Olot amb certa facilitat però sense generar un gran perill.

Un cop passats aquests deu minuts l’equip es posa a treballar de valent, sent conscient de la importància del partit i de les pròpies possibilitats, l’equip comença a realitzar bones pressions i treballa de valent per recuperar la pilota el més amunt possible. Són minuts de gran intensitat en el joc, començant pel gran desgast en l’inici de la pressió de les davanteres, ajudat per un mig del camp que treballa de valent per no deixar sortides i una línia defensiva que s’anticipa una i altre vegada a les pilotes llargues que el Pontenc fa arribar a les seves davanteres per sortir de la pressió.

El partit arriba a la mitja part amb un empat a zero al marcador, els deu últims minuts de la primera part és veu el potencial de l’Olot, múltiples arribades i ocasions que no acaben en gol per molt poc però que ens fan arribar al vestidor amb la confiança que podem si seguim treballant com a la primera part.

A la segona l’equip no s’atura i segueix apretant de valent, el cansament, però, es nota i el Pontenc té algunes opcions de marcar fruit dels desajustos de les olotines.

Al minut 61 arriba el gol local, una passada llarga a l’interior de l’àrea cau als peus de l’Aina que aconsegueix desfer-se de la seva marcadora marcar l’únic gol del partit. És un gol important i les jugadores fan una pinya a sobre de l’Aina.

Després del gol, el partit pren una nova direcció, el Pontenc realitza canvis i intenta aconseguir el gol de l’empat. Les jugadores de l’Olot no volen perdre el partit i s’organitzen defensivament per fer front als atacs visitants. Ho aconsegueixen i encara tenen diverses opcions de fer el segon gol.

El partit acaba amb aquest únic gol i els 3 punts es queden a casa. Felicitats noies!

El pròxim partit es jugarà diumenge 3 de novembre a Sta. Eugènia (Girona) a les 16:30.

 

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Aida Garcia, Judith Dos Santos, Anna Payola, Clara Ventura, Isabel Castañer, Alba Prat (c), Anna Garnatxe, Aina Ling Cantero, Glòria Barrero, Laia Puig i Júlia Santos. Suplents: Coral·lí Galeote, Júlia Duran, Joana Torrents, Clàudia Calvet, Helena Pujolar,

Pontenc: Sònia, Ariadna, Paula, Carla, esther, Ainhoa, Irene, Noelia, Asia, Gloria i Cristina. Suplents: Maria, Marjorie, Sara Tatiana i Noa, .

Gols: 1-0, Aina Ling Cantero (61’).

Àrbitre: Petrariu Ionut Marian. Ha amonestat a Paula i a Cristina (Pontenc).

Incidències: Partit corresponent a la sisena jornada del campionat de lliga del grup segon de primera divisió femení al camp del Morrot amb una assistència aproximada de 75 espectadors.

Leave a Reply