Sènior Femení 1-0 Seagull (CRÒNICA)

Una victòria per començar a creure en les possibilitats d’aquest equip. A la vuitena jornada de lliga el duel entre l’Olot situat en 4a posició i el Seagull situat a la 3a ens situa en un partit clau per conèixer les aspiracions del femení de l’Olot. La derrota situava a les olotines a 7 punts del lideratge i la victòria les col·locava a 4 punts si el líder guanyava el seu partit.

Encara esperant el retorn de l’Ari, sancionada per dos partits i amb baixes sensibles a la davantera, l’equip olotí ha encarat el partit amb tota la il·lusió per treure el millor resultat possible i així ha estat, Una gran i treballada victòria.

El partit engega amb dos equips buscant el joc d’atac per les bandes, per part del Seagull, la seva jugadora número 7 és el gran perill badaloní però és aturat una i altre vegada amb gran encert per les laterals olotines que tan a una banda com a l’altra li paren els peus amb encert.

Les ocasions arriben, són més nombroses per les locals que arriben una i altre vegada sense encert a la porteria rival. Al minut 33 arriba el gol de pilota aturada, un córner enverinat des de banda esquerra és rematat per la Joana de cap fent el primer i únic gol del partit.

La primera part acaba amb el control de l’equip olotí tot i l’intent desesperat d’empatar per part de les badalonines.

A la segona part la dinàmica segueix sent la mateixa, control defensiu de les jugadores de l’Olot i algunes contres amb les que sentenciar el partit. No arriba cap gol més i un únic gol dóna els 3 punts a les de l’Olot que assoleixen 3 punts més i la tercera plaça a la classificació.

El pròxim partit serà al Mataró el diumenge dia 17 de novembre a les 17:00 h. Si voleu acompanyar a l’equip al partit amb el bus podeu contactar amb el club, places limitades!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Aida Garcia, Judith Dos Santos, Duna Blasco, Helena Pujolar, Isabel Castañer, Alba Prat (c), Joana Torrents, Glòria Barrero, Sandra Anglada, Anna Payola i Júlia Duran. Suplents: Clàudia Calvet, Isabel castañer, Coral·lí Galeote, Laia Puig, Marta José,

Seagull: Laura, Anna, Sònia, Cristina, Bàrbara, Georgina, Irene, Clara, Noemí, Alba, Cristina. Suplents: Polina, Ariadna.

Gols:1-0, Joana Torrents (33’).

Àrbitre: Guillem Gou. Ha amonestat a Alba Prat (Olot).

Incidències: Partit corresponent a la vuitena jornada del campionat de lliga del grup segon de primera divisió femení al camp del Morrot.

Leave a Reply