Aquest diumenge, sorteig de la Copa del Rei!

Aquest diumenge 17 de novembre a les 12:30h a la seu de la Real Federació Española de Fútbol es farà el sorteig de la primera eliminatòria de la Copa del Rei. Una competició en la qual hi participarà la Unió Esportiva Olot per mèrits propis després de la bona classificació de la temporada passada. Els olotins coneixeran el seu rival entre els equips de Tercera Divisió i Segona Divisió B en una ronda a partit únic que s’ha de disputar el 17, 18 o 19 de desembre al camp de l’equip d’inferior categoria o en cas de ser de la mateixa, del que surti primer la bola. El sorteig es podrà seguir en directe en la retransmissió que en farà la mateixa RFEF en els seus canals oficials. 

MÉS INFO: https://cdn1.sefutbol.com/sites/default/files/pdf/circulares/circular_no_40.pdf

*Possibles rivals de la UEO en aquesta primera eliminatòria:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Real Murcia CF

Leave a Reply