Presentació oficial de la nova APP de l’Olot

Des de fa unes setmanes que ja està en funcionament la nova aplicació de la Unió Esportiva Olot, que aquest matí ha viscut la seva presentació davant dels mitjans. De la mà de l’empresa gironina Sixtèmia obrim un nou canal de comunicació amb els socis i aficionats que inclourà tot tipus de notícies i també avisos de gols i resultats al moment. L’APP de la UEO està disponible per a mòbils i tauletes en els formats iOS i Android. 

El directiu de comunicació i màrqueting del club, Jordi Reyes, ha explicat que feia temps que tenien ganes de trobar un col·laborador a nivell digital i que estigués a l’alçada del projecte esportiu i social de la UEO: “Vam contactar amb Sixtèmia i creiem que estan molt alineats amb la filosofia del club. És una empresa de proximitat que treballa amb il·lusió i amb un projecte molt atractiu per als clubs del futbol no professional”.

Reyes espera que aquest vincle sigui un win-win, és a dir, que les dues parts hi surtin guanyant: “Donar les gràcies per la predisposició de Sixtèmia, és una molt bona opció per a que els socis i aficionats estiguin en contacte amb nosaltres i puguin tenir l’actualitat del club a la mà”. El directiu ha assenyalat que aquesta és una primera versió de l’APP i que poc a poc s’anirà omplint amb més seccions i continguts.

Per a la banda de Sixtèmia, Josep Maria Teixidor ha agraït l’oportunitat al club, un recorregut que comencem plegats per obrir una nova via de comunicació amb els aficionats: “Volem que aquest projecte que iniciem sigui tot un èxit i què millor que fer-ho amb un club de proximitat amb la història, la presència i la visibilitat que té l’Olot”. Teixidor atresora més de deu anys d’experiència en el món de les aplicacions i ha trobat un nínxol de mercat en el futbol modest: “El projecte de Sixtèmia neix de la meva afició al futbol i l’expertesa personal en fer aplicacions mòbils. Sabem com està el sector i vam veure que hi havia un forat molt clar en els equips de Segona B o Tercera Divisió. Avui en dia és molt important tenir un canal directe entre el club i l’aficionat i no s’estava cobrint”. 

La voluntat de l’empresa gironina és que clubs no professionals tinguin una aplicació com el Barça o el Madrid. En aquesta de la UEO s’hi podran trobar resultats, classificació, plantilla, actualitat, notícies generals del club i l’accés als horaris del futbol base. Una altra eina molt important són les notificacions, els avisos que arriben directament als aficionats com els gols i marcadors a l’instant.

Per la gent que tingui dubtes de com instal·lar o configurar l’aplicació, habilitarem un punt d’informació a la carpa de l’entrada de l’Estadi Municipal durant els dies de partit. Benvinguts, Sixtèmia! Tots a descarregar l’APP!

*Enllaç per descarregar (ANDROID): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sixtemia.ueolot

*Enllaç per descarregar (iOS): https://apps.apple.com/es/app/ue-olot/id1477835191

 

Leave a Reply