Petroli pur davant del submarí groc (Villarreal B 1-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot competeix a l’alçada del filial del Villarreal i s’emporta un merescut punt del Miniestadi groguet. Primera meitat amb bona pressió olotina i pràcticament sense arribades en la qual s’han avançat els locals mitjançant una acció de qualitat de Villanueva. Pep Chavarría, que ja havia marcat l’any passat en aquest escenari, ha signat les taules en una segona meitat de més anades i vingudes. Setena jornada seguida sense perdre i una altra dosis de confiança abans de rebre l’Atlético Levante.

Acció, reacció. Aquesta UEO ha tornat a demostrar que està feta d’una altra pasta i que es rebel·la contra tots els obstacles per eixamplar la dinàmica positiva. Aquesta tarda, en un escenari de primer ordre com el Miniestadi i davant d’un filial molt talentós, els olotins han ofert una versió molt sòlida, competitiva i amb una capacitat de resposta envejable. Primera meitat igualada i amb pressió intensa dels homes de Garrido a tres quarts de camp. Allau de recuperacions i molta possessió que no s’ha pogut traduir en ocasions clares a la porteria de Josele. Els de Miguel Álvarez tampoc és que generessin molt perill a l’àrea de Ballesté però han sabut materialitzar la seva única opció. Centrada des de la banda esquerra de l’atac i definició al primer toc impecable de Villa (28’). Màxima efectivitat en uns 45 minuts força equilibrats i amb moments de bon futbol dels garrotxins, que els hi ha costat trobar continuïtat i profunditat a nivell ofensiu.

A la segona meitat els dos conjunts han pres més riscos i s’han deixat veure amb més facilitat a prop de les àrees. L’Olot ha sortit amb més convenciment i determinació, sobretot a pilota aturada amb les rematades de cap de Carles Mas i Alan Baró. A l’altre costat, Ballesté s’ha fet gran davant Villa per evitar el 2-0 amb una magnífica intervenció. El duel era de muntanya russa i amb dues propostes futbolístiques molt atractives que es discutien el control. Poc abans de la mitja hora, combinació de tiralínies per l’ala esquerra entre Salinas, Héctor i Chavarria que acabaria significant l’empat. L’alacantí ha filtrat un gran passada dins l’àrea i el figuerenc, mantenint el seu idil·li amb el Villarreal, s’ha plantat fins a la cuina i ha definit amb un tir creuat (73’). En els últims minuts hauríem pogut guanyar com també poder perdre, així que el resultat final ha estat un bon negoci. I és que el groguet Millán, sol com un mussol, ha disparat fora quan ho tenia tot a favor. I ja en temps afegit, jugada de fantasia de Pedro del Campo, que ha marxat del defensa amb una elàstica i l’ha situat al cor de l’àrea, on Jordi Xumetra ha finalitzat per sobre el travesser. Una llàstima, hauria estat massa bonic. En tot cas, setena jornada seguida sense perdre i una collita ben agradable que ens enduem cap a La Garrotxa. Un punt que cal valorar com es mereix davant d’un dels millors filials del grup. Seguim forts! I demà, pendents del sorteig de Copa del Rei!

FITXA TÈCNICA

Villarreal B: Josele, Edu, Pepe, Sofi, Migue, Ramon ©, Morante (Lozano, 75’), Martín, Baena, Espi (Millán, 71’) i Villa (Collado, 86’).

UE OLOT: Ballesté, Carles Mas, Comas, Masó (Joel Arimany, 91’), Hector ©, Pedro, Soler (Peque, 64’), Alan Baró, Xumetra, Chavarria i Salinas (Vivi,84’)

Gols: 1-0, Villa (28’), 1-1, Pep Chavarria (73’).

Àrbitre; Juan Antonio Campos Salinas. Ha amonestat Pedro i Arnau Comas (UEO).

Incidències: partit corresponent a la 13a jornada del campionat del lliga del grup tercer de Segona B amb la presencia d’uns 750 espectadors al Miniestadi de la Ciudad Deportiva del Villarreal.

Fotos: Villarreal CF

Leave a Reply