Mataró 3-2 Sènior Femení (CRÒNICA)

Una derrota injusta. Aquesta setmana l’Olot Femení ha visitat el camp del Mataró, un camp complicat de la lliga de primera divisió on l’any passat van poder esgarrapar un punt al minut 93 de partit. Amb moltes baixes una jornada més, les de Moi Dubé arribaven al Maresme amb només 13 jugadores disponibles. Amb aquestes absències, la dificultat del partit augmenta considerablement i no es va poder assolir una victòria  que hagués estat important.

El partit va començar amb alternances al marcador, el gol es va resistir a les jugadores olotines que no aconseguien arribar a fer gol a la porteria local. Al minut 24 de partit, la millor jugadora mataronina, “Dori”, feia el primer gol en un bon xut des de dins de l’àrea i 10 minuts més tard feia el segon arribant per banda esquerra i rematant creuat al fons de la porteria.

Lluny de perdre la moral, les olotines van seguir apretant i arribant a la porteria local i va arribar el primer gol olotí al minut 39 de partit.

Amb el marcador 2 a 1 s’arriba al final de la primera part del partit.

A la segona, les jugadores de l’Olot van sortir a per totes, un canvi tàctic en la disposició del camp i també a nivell de joc va permetre una successió d’arribades a la porteria del Mataró que va portar al segon gol visitant, la feina difícil ja estava feta i ara calia acabar-la.

A 10 minuts del final, una jugada fatídica marca el partit. Una bona falta llançada per la Jasmina posa per davant al Mataró i deixa molt tocat l’equip de l’Olot femení que, recordem, amb 13 jugadores ja havia fet un esforç molt gran per arribar a l’empat. Tot i així, les olotines encara tenen dues o tres ocasions de gol que no poden finalitzar i acaba el partit amb aquest 3 a 2.

Ara a 7 punts dels dos líders, toca aixecar-se i seguir treballant per retallar punts. El pròxim partit serà el dissabte a les 18:15 al Morrot contra el Tona.

Volem agrair als més de 20 aficionats que van venir a animar a l’Olot femení a Mataró, gràcies!

FITXA TÈCNICA

Mataró: Naomi, Laia, Cristina, Jasmina, Dori, Sara, Laia, Ainoa, Andrea, Meritxell, Anna. Suplents: Olivia, Elisabet, Marta, Ariadna, Júlia.

UE OLOT: Aida Garcia, Judith Dos Santos, Helena Pujolar, Isabel Castañer, Alba Prat (c), Glòria Barrero, Anna Payola, Isabel Castañer, Clara Ventura, Júlia Santos i Júlia Duran. Suplents: Coral·lí Galeote, Laia Puig i Sandra Anglada.

Gols: 1-0, Dori (24’), 2-0, Dori (35’), 2-1, Júlia Santos (39’), 2-2, Coral·lí Galeote (57’), 3-2 Jasmina (80’)

Àrbitre: Cecília Muñoz di Giovambattista. 

Incidències: Partit corresponent a la novena jornada del campionat de lliga del grup segon de primera divisió femení al camp del centenari de Mataró.

Leave a Reply