Sènior Femení 2-4 Guineueta (CRÒNICA)

Toca treballar de valent!

L’Olot femení va jugar aquesta setmana als camps del Morrot, el rival era la Guineueta, equip de la part baixa de la classificació molt necessitat de punts per allunyar-se de la part baixa de la classificació i del descens.

El partit va començar molt malament, al minut 2 les visitants es van posar per davant al marcador i va posar moltes dificultats per jugar. Amb poc mig camp, la Guineueta buscava una i altra vegada el joc directe per arribar a la defensa olotina.

Per sort, al minut 9 una jugada perillosa d’atac de les olotines va acabar amb un penal que va ser xutat per Glòria que va marcar l’empat a 1.

El partit aleshores va tenir un seguit de joc d’atac i de defensa fins al minut 34 que les visitants van tornar a fer gol en una bona jugada. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part l’Olot es va llançar a l’atac i al minut 66 va obtenir el premi de l’empat. Però per desgràcia no va durar més d’un minut ja que al 67 el rival va tornar a marcar i va ensorrar les esperances de les olotines.

Pocs minuts després al 74 la Guineueta va tornar a marcar i va sentenciar el partit.

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Aida Garcia, Judith Dos Santos, Helena Pujolar, Isabel Castañer, Alba Prat (c), Glòria Barrero, Anna Payola, Sandra Anglada, Isaura Soy, Aina Ling i Júlia Duran. Suplents: Clara Ventura, Coral·lí Galeote, Laia Puig, Clàudia Calvet, Ari Gomez..

Guineueta: Laia, Silvia, Mireia, Zaira, Nicol, Sandra, Ana, Katherine, Linda, Paula, Arely. Suplents: Monica

Gols: 0-1, Sandra (2’), 1-1, Gloria (9’), 1-2, Nicol Abigail (34’), 2-2, Ari Gomez (66’), 2-3 Katherine (67’), 2-4 Katherine (74’)

Àrbitre: Ruben Pajares.

Incidències: Partit corresponent a la dotzena jornada del campionat de lliga del grup segon de primera divisió femení al camp del Morrot.

Leave a Reply