Tret de sortida del Centenari amb un sopar a La Deu (1 de febrer)

Aquest migdia s’ha fet la presentació del sopar del Centenari de la Unió Esportiva Olot, que tindrà lloc el dissabte 1 de febrer al Restaurant la Deu i que significarà el tret de sortida dels actes dels cent anys d’història de l’entitat. Un àpat que serà un punt de trobada dedicat a tothom qui s’estima al club i que també servirà com a homenatge als fundadors de l’entitat. La Comissió del Centenari està liderada per Carles Llorens, autor del llibre dels 75 anys, i compta amb quatre ex-jugadors de diverses èpoques.

A les portes dels cent anys. Just acabat d’iniciar el 2020 hem fet la roda de premsa de presentació del sopar del Centenari de la UEO, que serà l’aperitiu de la resta d’actes que s’estan preparant en el període que comprèn del 30 d’octubre de 1921 a l’1 d’octubre de 1922. El president del club, Joan Agustí, ha volgut posar en relleu el model actual de l’Olot: “Portem l’ADN de la ciutat i arribem als cent anys d’activitats amb un projecte esportiu però també formatiu i social. Entenem el futbol com una de les millors eines d’integració i inclusió a la societat i tenim el compromís de jugar amb futbolistes del planter i del país”. Per Agustí, el Centenari representa una magnífica oportunitat per fer un reconeixement “a la història de milers d’olotins que han posat les seves il·lusions, han patit i han gaudit amb l’Olot. Presidents, directius, jugadors, entrenadors o treballadors que hi han dedicat moltíssimes hores de la seva vida”.

Per a coordinar els actes del Centenari s’ha creat una comissió, liderada per Carles Llorens. Agustí considera que és la persona indicada per encapçalar aquest projecte: “En Carles ja va escriure el llibre del 75 primers anys de la UEO i ha viscut el futbol de tota la vida des de dins amb la passió que es respira en les cases dels jugadors i directius. És fill de Lluis Llorens, un dels jugadors més emblemàtics del club, i ens ajudarà a fer una fidel interpretació dels cent anys per parlar de totes les pàgines d’aquesta història”.

Precisament en Carles Llorens ha estat el següent en agafar la paraula, honorat amb la responsabilitat d’assumir aquest repte: “Tinc una adhesió emocional molt forta amb el club, tota la meva infantesa vaig gaudir dels partits de l’Olot, a més d’haver-ne escrit el llibre. Em sento molt implicat amb el que representa el club i la junta d’en Joan Agustí, del qual sempre estic al costat quan m’ho demana”.

// Llorens, Solés i Agustí en la roda de premsa d’aquest matí a l’Estadi. //

La Comissió del Centenari, que treballa intensament des de l’abril del 2019, està formada per quatre ex-jugadors de diverses generacions: Florenci Lluís i Josep Maria Fabregó (jugadors dels anys setanta), Pep Solés (ex-porter i actual president de l’Associació d’Ex-jugadors) i Abel Solé, directiu, ex-capità i jugador amb més partits amb la samarreta vermella. També hi participen la periodista Anna Diago i l’Anna Bonfill, directora de l’arxiu de l’Ajuntament d’Olot.

Sobre el punt principal de la presentació, el Sopar del Centenari, Carles Llorens ha avançat que serà una cita especial per diversos motius: “Volem que hi sigui tothom qui s’estima l’Olot i ha format part d’aquesta història. També volem que sigui un homenatge als fundadors, persones amb molta transcedència i que hem de reivindicar”. El sopar es farà el dissabte 1 de febrer a les 20h al Restaurant La Deu d’Olot i tindrà una ambientació particular: “Recrearem un banquet de l’època amb plats d’aquell moment i farem una petita representació on donarem vida al primer president, Antonio Mota, i a dos dels jugadors més emblemàtics, Domènech Güell i Antoni Oró” afegeix Llorens, que fa una crida a tota la gent vinculada al club (socis, seguidors, directius, jugadors…) a participar de l’acte, que serà un punt de retrobaments i records viscuts de moltes generacions.

Precisament en aquest sopar s’explicaran tots els detalls del Centenari de la Unió Esportiva Olot, que ja comença a escalfar motors. Us convidem a formar-ne part!

(TIQUETS: ATN Restaurant i El Setrill (preu: 25€) o transferència al següent número de compte: ES26-2100-8102-3502-0012-9930).

 

 

 

Leave a Reply