Jose Martínez i la UEO separen els seus camins

El capità rescindeix contracte amb la Unió Esportiva Olot en aquest mercat d’hivern després de quatre temporades i mitja amb 114 partits defensant la samarreta vermella. Jose Martínez marxa per la porta gran com un dels líders del vestidor i un dels futbolistes que ha contribuït a la consolidació del club a la categoria. El central de Taialà, molt estimat per tota l’afició, s’acomiadarà en roda de premsa aquest migdia a l’Estadi Municipal. 

Adéu a un dels més grans. Jose Martínez va aterrar a La Garrotxa la temporada 2015-16 procedent del Real Murcia i en un tres i no res ja es va posar l’afició a la butxaca amb la seva implicació, sacrifici i caràcter. Tot i el descens dolorós de categoria, el gironí va ser dels pocs que no va abandonar el vaixell i es va quedar per encetar un nou projecte a Tercera Divisió. Va ser un any memorable amb el títol de lliga i el retorn a Segona B amb Jose com un dels puntals de la defensa i cohesionador del grup a nivell humà. A partir d’aquí, dues temporades i mitja amb una salvació agònica i una classificació per a la Copa del Rei. És cert que el protagonisme del de Taialà sobre el terreny de joc ha anat minvant, tot i que dins del vestidor seguia sent una peça indispensable pel seu tarannà, experiència i complicitat. En total són 114 partits disputats (33+38+29+13+1) sumant lliga, Copa del Rei i play-off d’ascens. Se’n va un bon futbolista, excel·lent professional i millor persona (en aquest cas el tòpìc es queda curt) que ha deixat empremta a la UEO i a la seva massa social. Aquest migdia (12:45h), roda de premsa de comiat del capità a la sala de premsa de l’Estadi Municipal. Gratitud, admiració i agraïment, se’ns acaben les paraules i se’ns encogeix el cor per dir-te adéu. Mil gràcies, Jose! Un dels nostres, per sempre!

L’últim partit de Jose amb l’Olot, el derbi a Llagostera // Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply