Jose Martínez: “Això és un fins aviat, us portaré sempre al cor”

En una sala de premsa de l’Estadi Municipal que s’ha quedat petita, Jose Martínez s’ha acomiadat de la Unió Esportiva Olot després de quasi cinc temporades i més d’un centenar de partits. El capità, molt emocionat i amb llàgrimes als ulls, ha tingut agraïments per a tothom i ha assenyalat que continuarà jugant a futbol. Per a la seva part, el president Joan Agustí ha destacat la solidaritat i esperit d’equip del central de Taialà, que també ha rebut elogis de la seva professionalita i vessant humana per boca del director esportiu Sergi Raset abans de rebre una sonora ovació per part de tota la plantilla i el cos tècnic. 

CARTA DE COMIAT:

JOSE MARTÍNEZ:

“Em venen al cap els bons moments, l’any de Tercera Divisió va ser un dels millors però el descens va ser molt dur. El club va apostar fort per mi i em vaig quedar per aconseguir portar l’equip on es mereix, la Segona B. El futbol és un regal i s’ha de viure ”.

“Vull seguir jugant i aportant coses sobre el camp, encara tinc forces. Tinc ganes de competir i seguir gaudint sobre el terreny de joc del que em queda de futbol”

“Des del dia que vaig arribar aquí em vaig sentir molt identificat amb el club, amb els seus valors i amb la manera de treballar. He estat un capità des del principi perquè he connectat sempre amb l’Olot”.

“Al final tot són etapes i tot s’acaba, és trist i dur. Sóc una persona que porta els sentiments per dins i és dur aixecar-se, saber que els teus companys entrenen i no estar amb ells”.

“A la plantilla els dic que segueixin com ho estan fent fins ara, que no mirin lluny, que mirin a prop i que treballin dia a dia. Al final, la competició et posa on et mereixes i estic segur que serà el més amunt posible”.

JOAN AGUSTÍ, president de la UEO:

“Et dono les gràcies en nom de l’Olot per la teva aportació a l’entitat com a futbolista, capità i persona. Ets un gran jugador que venies de categories superiors i amb la teva força, solidaritat i esperit d’equip ho has deixat molt clar”.

“Has estat un gran capità, la teva veu ha estat escoltada pels companys i tècnics dins del vestidor i també dins i fora del camp”.

“Em quedo amb la persona i amb la teva mirada quan he entrat al vestidor en moments bons i no tant bons. La teva mirada sempre m’ha dit que entenies el més profund que hi havia en aquest club”

“Vull que sàpigues que avui ens despedim però que l’Olot sempre serà casa teva i que et rebrem sempre amb els braços oberts”.

SERGI RASET, director esportiu de la UEO:

“M’agradaria destacar la vessant humana d’en Jose. Té una trajectòria futbolística molt llarga i exitosa, sempre ha estat jugador molt important per tots els entrenadors. Però sobretot m’agradaria destacar que és un exemple de jugador professional”.

“Sempre s’ha cuidat i sempre l’he vist entrenar al màxim, fins i tot en aquesta última etapa on havia disminuït la seva participació. Ha estat un líder i des de la direcció esportiva m’ha ajudat molt”.

“És una baixa sensible i un jugador difícil de substituir. Hi ha un apreci mutu, vam ser companys al Girona ja fa uns quants anys, i li desitjo molta sort en els pròxims projectes”

Leave a Reply