Santa Perpètua 0-1 Sènior Femení (CRÒNICA)

Comencem la segona volta amb una nova victòria!

Després de l’empat a fora la setmana passada a Cabanes, el primer equip femení de la Unió Esportiva Olot tenia la opció d’encadenar la tercera setmana sense perdre, una victòria fora per començar la segona volta era al més gran desig de l’equip, aficionats i equip tècnic.

Aquest dissabte, la Unió Esportiva Olot femení es va desplaçar a Santa Perpètua de la Mogoda, el partit es plantejava difícil ja que teníem el precedent de la primera jornada de lliga on, a casa, l’equip visitant va guanyar a les noies de l’Olot per 3-1.

El partit va es va posar de cara ben aviat per a les nostres jugadores, molta possessió en camp contrari i molts atacs sense sort però que provocaven situacions de gol continuades amb córners, faltes perilloses o jugades d’atac. Però el gol no arribava, les jugadores locals defensaven bé i sortien en algunes perilloses contres buscant la porteria olotina.

No va ser fins al final de la primera part que Joana va rematar un córner per posar el 0-1 al marcador i arribar així a la mitja part del partit.

A la segona part, la dinàmica va ser la mateixa. L’Olot buscant el segon i les jugadores locals jugant al contraatac, buscant crear perill en velocitat. En aquesta segona part les oportunitats van ser més repartides però l’equip va funcionar molt bé en defensa i amb una encertada Aida sota els pals es va aconseguir deixar la porteria a zero.

Al final, els 3 punts van marxar cap a Olot aconseguint 7 punts de 9 possibles en aquestes 3 últimes jornades i esperant a rebre el Vilassar a casa aquest dissabte a les 18:15h, just després del partit que els veterans de l’Olot  jugaran contra el Girona FC a les 16h al Morrot. Us esperem dissabte per viure una gran tarda de futbol!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Aida Garcia, Judith Dos Santos, Aina Falgarona, Anna Garnatxe, Joana Torrents,  Alba Prat (c), Anna Payola, Sandra Anglada, Coral·lí Galeote, Aina Ling i Laia Puig. Suplents: Júlia Duran, , Duna Blasco, Aina Solà  i Isabel Castañer.

Santa Perpètua: Laura, nerea, Alba, Alba, Ana, Aida, Marta, Nadia, Nuria, Abigail, Marta. Suplents: Mariona

Gols: 0-1, Joana (38’).

Àrbitre: Sandra Gonzalez.
Incidències: Partit corresponent a la setzena jornada del campionat de lliga del grup segon de primera divisió femení al camp de Futbol Municipal Paco Navarro

Leave a Reply