Moha Chabboura (Prat), nou davanter de la UEO

La Unió Esportiva Olot es reforça amb l’arribada de Moha Chabboura, davanter empordanès de 24 anys que ja té una bona trajectòria al futbol català i gironí. Es tracta d’un atacant que buscarà la continuïtat que li ha mancat a Segona B, categoria en la qual ha passat pel Llagostera i ha disputat aquesta mitja temporada a les files de l’AE Prat. Chabboura signa fins a final de temporada i serà presentat aquest dimecres a la sala de premsa de l’Estadi Municipal.

Moha Chabboura Houh (29/01/1995, L’Armentera) és el fitxatge atacant de la UEO en aquest mercat d’hivern després de les sortides de Natalio i Joel Arimany. Un jugador de proximitat que coneix perfectament el club i la categoria, en la qual ha disputat 32 partits entre les seves experiències a la UE Llagostera i AE Prat, el seu últim equip fins aquest mes. On sí que ha tingut un ampli protagonisme és a Tercera Divisió, en concret en el seu pas per la Pobla de Mafumet (filial del Nàstic), UE Figueres o Formentera, clubs amb els quals ha marcat una trentena de gols en total. Chabboura va iniciar la seva carrera en diversos conjunts de l’Alt Empordà, també va jugar al Peralada i al Girona B, on va anotar 18 dianes en dues temporades. Es tracta d’un punta amb mobilitat i dinamisme, que genera, lluita i assisteix i a la vegada té olfacte i bon xut. L’empordanès, que aquesta tarda ja s’entrenarà amb els seus nous companys, serà presentat aquest dimecres a les 12:30h a la sala de premsa de l’Estadi Municipal.

Benvingut a la UEO, Moha! Sort, èxits i gols de vermell! 

                                                                                  Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply