Sènior Femení 4-1 Vilassar de Mar (CRÒNICA)

Guanyar a casa, clau per pujar posicions!

Guanyar a casa al Vilassar era la clau per seguir somiant en les posicions capdavanteres de la lliga. El partit de dissabte va donar 3 punts més que importants. Aquest dissabte l’equip femení de le UEO jugava a casa amb el Vilassar, un partit complicat vista la qualitat d’aquest equip a l’anada al seu camp, va ser un partit que l’Olot va guanyar però va deixar clara la idea de joc d’un treballat equip com el vilassar.

El partit va començar molt bé per les olotines que van obrir el marcador ben d’hora, tot just al minut 8 de partit. El partit estava ben controlat però un error en la pressió va generar una jugada atacant per la davantera visitant que va saber acabar a la perfecció amb un xut des de fora de l’àrea.

Just abans del descans i després d’uns minuts d’atacs frustrats per part dels dos equips va arribar el segon local de les noies de l’Olot que van aconseguir així arribar a la mitja part amb una victòria momentània.

A la segona part, l’Olot va atacar amb insistència, va tenir moltes oportunitats per tancar el partit però la portera visitant amb una gran actuació va aturar una i altre vegada les arribades olotines.

Al minut 64 va arribar el 3r gol olotí en un dels pocs errors de la portera visitant i aleshores el partit va entrar en un estira i arronsa per intentar tancar el partit per part de les locals o fer el gol que acostés a les jugadores del Vilassar a l’empat.

Finalment, al minut 87, l’Olot marcava el quart i definitiu gol que donava la victòria i 3 punts més que acosten a l’equip a les primeres places de la lliga.

Cal remarcar que Marta Tarré, va tornar a jugar després de lesionar-se a la primera jornada de lliga. Benvinguda de nou Marta!

La setmana que ve, l’equip es desplaça a Sant Adrià del Besos, el dissabte a les 18:00.

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Aida Garcia, Judith Dos Santos, Aina Falgarona, Júlia Santos, Joana Torrents,  Alba Prat (c), Clara Ventura, Sandra Anglada, Gloria Barrero, Aina Ling i Laia Puig. Suplents: Júlia Duran, Ari Gomez, Clàudia Calvet, Marta Tarrés  i Isabel Castañer.

Vilassar: Alba, Silvia, Ester, Gemma, Carlota, Maria, laura, Aina, Núria, Marina Ana. Suplents: Damaris, Aina, Laia.

Gols: 1-0, Júlia Santos (8’), 1-1, Marina (21’), 2-1, Júlia Santos (42’) 3-1, Júlia Santos (64’), 4-1 Coral·lí Galeote (87’) .

Àrbitre: Jordi Camps
Incidències: Partit corresponent a la dissetena jornada del campionat de lliga del grup segon de primera divisió femení al camp de Futbol Municipal del Morrot.

Leave a Reply