Miquel Ángel Muñoz, nou coordinador del futbol-11

Canvis en la coordinació del futbol base de la Fundació Unió Esportiva Olot. Marc Domínguez deixa el càrrec per motius laborals i el seu substitut serà el gironí Miquel Ángel Muñoz, amb molta experiència prèvia en el futbol gironí i també a l’estranger com a entrenador i formador de diversos clubs.

Miquel Ángel Muñoz Lozano (Girona, 1964) disposa del títol d’entrenador nivell 3 (UEFA PRO) i un bon currículum a les seves espatlles. Muñoz, acompanyant a Ricardo Rodríguez, va arribar a ser el segon entrenador del primer equip del Girona FC a Segona Divisió A (2013-14). Ha estat coordinador del futbol base del Girona FC, on va coïncidir amb Sergi Raset, i també ha dirigit el juvenil del Girona FC a Divisió d’Honor. També ha dirigit equips en el futbol base del Palamós CF i el Gironès-Sàbat, ha entrenat conjunts sènior de Primera Catalana com el Farners o el Palafrugell i ha estat a la banqueta de l’Estartit femení a la màxima categoria (Superlliga). En aquesta última etapa ha explorat nous horitzons, assumint la coordinació esportiva del Wuhan Sanweng xinès i sent l’entrenador assistent del Wuhan Three Towns (League Two). La seva última experiència va ser com a coordinador i entrenador de l’acadèmia Ulanhot. Inner de Mongòlia.

Agraïm la tasca i dedicació de Marc Domínguez durant aquests mesos en la coordinació del futbol-11 i donem la benvinguda a Miquel Ángel Muñoz dins de la gran família de la Unió Esportiva Olot. Un altre fitxatge de proximitat per liderar, gestionar i organitzar el creixement del planter olotí. Sort i encerts, Miquel Ángel!

Foto: Quim Puig/L’Esportiu de Catalunya

Leave a Reply