Sant Adrià 0-6 Sènior Femení (CRÒNICA)

Una victòria a fora, tres punts més per somiar!

Una nova victòria, aquesta vegada a fora, ha fet que l’Olot arribi a la quarta posició, queda molt lluny el primer classificat però tot està obert sota el líder.

Aquest dissabte la UEO Femení es va desplaçar a Sant Adrià del Besos, el Món Femení Sant Adrià l’esperava per posar les coses difícils a les olotines. Al partit d’anada a Olot l’equip va estar molt bé però va patir una dolorosa derrota per 1 a 3.

El viatge a Barcelona va donar un ensurt a les noies de l’Olot que a falta de 10 minuts per arribar a Barcelona van trobar un accident que les va fer arribar al camp amb només mitja hora per començar el partit, tot va començar molt de pressa però l’equip estava concentrat i amb ganes.

L’equip olotí va sortir endollat i els primers deu minuts van ser de l’equip visitant, una falta dins l’àrea del Món Femení va permetre avançar-se de penal, el 0 a 1 arribava amb aquesta acció i posava les coses molt de cares a l’Olot.

Poc després al minut 19 va arribar el segon gol per les olotines que posava el marcador molt favorable. I en pocs minuts va arribar una jugada que condicionaria encara més el partit a favor de les visitants. L’expulsió d’una de les jugadores del Món Femení al minut 25 va deixar molt tocades a les jugadores locals.

I abans del descans va arribar el gol que seria la sentència per les locals, amb un 0 a 3 i contra deu jugadores es va arribar a la mitja part.

La segona part va portar dos gols més en els primers 15 minuts i va deixar el marcador en un favorable 0 a 5 per les noies de l’Olot que van passar a controlar el partit i dominar amb l’atac tot i que alguna jugada de les locals va portar algun ensurt a la porteria olotina.

Al minut 82 va arribar l’últim gol de l’Olot, un gran gola de Laia Puig que va fer aixecar al públic i va posar el definitiu 0 a 6 al marcador.

Aquesta setmana l’Olot femení juga dissabte a casa contra el Torelló a les 18:15 i buscarà la 4a victòria consecutiva, fet que encara no ha aconseguit aquesta temporada. Us hi esperem!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Marta Tarrés, Judith Dos Santos, Isabel Castañer, Júlia Santos, Joana Torrents,  Alba Prat (c), Clara Ventura, Anna Payola, Gloria Barrero, Aina Ling i Laia Puig. Suplents: Sandra Anglada, Ari Gomez, Clàudia Calvet, Aida Garcia, Coral·lí Galeote  i Anna Garnatxe.

Mon Femení Sant Adrià: Nerea, Daniela, Celia, Nuria, Nerea, Tania, Laia, Anna, Maria, Dunia, i Ingrid. Suplents: Lara, Ariadna, Clara, Judit, Mireia.

Gols: 0-1, Gloria Barrero (10’), 0-2, Júlia Santos (19’), 0-3, Júlia Santos (44’) 0-4, Aina Ling (53’), 0-5 Alba Prat (57’),  0-6  Laia Puig (82’) .

Àrbitre: Marc Guàrdia Farré
Incidències: Partit corresponent a la divuitena jornada del campionat de lliga del grup segon de primera divisió femení al camp de Futbol CEM Besós-Trajana

Leave a Reply