LA CRIDA DE L’OLOT! (VÍDEO)

Agafem el tren, pugem al vagó. Engresquem els amics. I els amics dels amics. Des de la Unió Esportiva Olot llancem un vídeo promocional amb l’objectiu d’omplir l’Estadi Municipal en el partit d’aquest diumenge a les 5 de la tarda contra el CF Badalona. O més ben dit, són els mateixos jugadors i el tècnic Raúl Garrido els qui prenen la paraula i us emplacen a viure al nostre costat un tram final de lliga molt emocionant. Perquè aquest diumenge no juga la UEO, jugues tu. Juga tota la ciutat. Juga tota la comarca. Juga l’orgull olotí. Juga l’esperit volcànic. Intentem-ho. Provem-ho. Si no ho fem ara, quan ho farem? 

*Participen al vídeo els jugadors Pedro del Campo, Héctor Simón, Pol Ballesté, Jordi Xumetra, Albert Blázquez, Alan Baró, Jordi Masó, José Antonio Soler i l’entrenador Raúl Garrido.

(Muntatge: Nuri Marguí/ Guió: Uri Boix) 

Leave a Reply