Héctor Simón: “Encara hi ha la il·lusió d’allargar aquest somni”

El capità de la Unió Esportiva Olot i segon entrenador del CF Sant Jaume ha valorat davant dels mitjans de comunicació aquesta aturada de la competició pel coronavirus que arriba en el millor moment de joc i resultats de l’equip. Héctor Simón, que precisament aquest divendres compleix 26 anys, demana la mateixa seriositat i exigència en els entrenaments d’aquestes dues setmanes sense lliga per a poder afrontar el tram final amb les màximes garanties. 

Declaracions d’Héctor Simón:

“És una situació que ja no depèn de nosaltres, és una cosa seriosa i quan la salut està per davant s’ha de fer el que et diuen”

“Mirem la part positiva, el que depèn de nosaltres és cuidar-nos igual com si juguéssim i entrenar amb la mateixa il·lusió i exigència com si hi hagués un partit. També ens anirà bé per recuperar els jugadors tocats per aquest final de temporada”.

“Tothom es troba en la mateixa situació, una situació nova que no ens havíem trobat mai, parar dues setmanes en aquestes alçades. Dúiem una bona dinàmica però sabem el que ens ha portat fins aquí; entrenar bé, un bon vestidor, cuidar-se i treballar. Hem de portar la mateixa línia així quan torni la competició serà més fàcil recuperar sensacions”.

“Encara hi ha la il·lusió de poder mirar amunt i allargar aquest somni fins quan puguem. Hem d’entrenar amb consciència, gaudir del moment que estem i desconnectar el cap de setmana per afrontar els propers partits de la millor manera possible”. 

Leave a Reply