La UEO també treballa des de casa!

Veient l’excepcionalitat de la situació, el primer equip de la Unió Esportiva Olot també s’ha vist obligat a suspendre els entrenaments fins a nou avís, però això no vol dir que l’activitat estigui aturada. El preparador físic Ferran Joanmiquel, amb la supervisió de Raúl Garrido i la col·laboració de la resta del cos tècnic, ha elaborat un pla específic per a cada jugador de la plantilla. Des de la distància, i sense poder sortir de casa, els futbolistes han de mantenir el to físic, mental i competitiu per a la tornada del campionat, que esperem sigui el més aviat possible. 

A les xarxes socials del club (Twitter, Instagram i Facebook) anirem explicant el dia a dia dels nostres jugadors, no només del primer equip sinó també amb vídeos del futbol base. I no només veient-los fent exercici sinó realitzant altres activitats com cuinar, passejar el gos o practicar el repte dels tocs amb el paper de vàter. Tot plegat, sense perdre de vista el principal objectiu d’aquest confinament; agafar consciència, responsabilitat social i prudència col·lectiva per evitar la propagació del COVID-19 i intentar tornar a la normalitat quan abans millor. Així que, ja ho sabeu, nosaltres també #EnsQuedemACasa! (*podeu penjar continguts a les xarxes amb els hashtags #UEOaCasa #LaGarrotxaACasa i mencionar @UEO1921)

 

Leave a Reply