Albert Blázquez, fidel al vermell un any més

Un cop lligada la continuïtat del tècnic, la Unió Esportiva Olot comença a definir els moviments a la plantilla, en la qual també s’apostarà per mantenir la majoria del bloc. La primera renovació és la d’Albert Blázquez, un dels capitans de l’equip i entrenador del futbol base, que encetarà la seva sisena temporada al club. Amb més de 140 partits, el defensa besaluenc ha esdevingut un element clau en la sortida de pilota i el joc posicional, reconvertit com a central en l’esquema de Raúl Garrido. 

Albert Blázquez, natural de Besalú i amb passat als filials del RCD Espanyol i Villarreal CF, s’ha convertit progressivament en un jugador amb molta ascendència dins i fora del vestidor. Als seus 28 anys, el garrotxí ha viscut un descens a Tercera Divisió amb el posterior retorn a Segona B i tres temporades al bronze amb una trajectòria clarament a l’alça. La regularitat ha estat la nota dominant en la seva llarga etapa a la UEO, on acumula fins a 142 partits (33+37+30+31+11). Només la lesió muscular d’aquesta temporada ha fet minvar un xic les estadístiques de Blázquez, que ha gaudit de la confiança de tots els tècnics. Privilegiat tàcticament, el lateral de Besalú s’ha amotllat perfectament a la posició de central que requeria el sistema de Garrido i Kevin Martínez. Un rol  específic en el qual afloren les seves millors virtuts; col·locació, criteri, desplaçament, passada interior i qualitat en la creació del joc. L’únic garrotxí de la plantilla també ha mostrat el seu compromís amb el planter, on ha dirigit un dels dos cadets de la Fundació UE Olot juntament amb Jordi Casellas i Joel Camps. Blázquez renova per una temporada més i en els propers dies el seguiran altres futbolistes importants ja us anirem comunicant. Enhorabona, Albert! Llarga vida a l’orgull garrotxí!

Declaracions d’Albert Blázquez

“Estic on vull estar, aquesta serà la meva sisena temporada i això ho diu tot. Estic molt content aquí i més des del moment que es va apostar per jugadors de la zona. Això ha enfortit molt el club i el vestidor i també es reflecteix dins del camp. El fet de ser tots d’aquí encara ens uneix més, és un valor afegit i fa engrandir el projecte”.

“Crec que estem en el bon camí, s’estan fent les coses molt bé i la continuïtat del míster farà que tot sigui més fàcil i es segueixi amb la filosofia d’aquests últims anys. Espero que renovin el màxim de companys possibles”.

“Penso que no ens hem de posar objectius, el que hem de fer és seguir amb el bon futbol que mostràvem i això segur que portarà bons resultats i engrescarà a la gent. Si mantenim la dinàmica que portàvem, gaudirem molt i segur que alguna cosa bona arribarà”.

 Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply