“Volíem fer el que hem fet, ser on ens volen i ens estimen”

En una roda de premsa virtual davant dels mitjans de comunicació, la Unió Esportiva Olot ha escenificat la renovació de Raúl Garrido i Kevin Martínez com a tècnics del primer equip. El director esportiu Sergi Raset ha posat èmfasi en el projecte de continuïtat després d’una temporada a mitges, mentre que Garrido s’ha mostrat agraït, feliç i il·lusionat per haver près aquesta decisió. El valencià considera que han deixat una obra inacabada i, tot i tenir el llistó ben amunt, tractaran de mantenir l’ambició i la competitivitat per a que l’afició es senti orgullosa del seu club. 

Sergi Raset, director esportiu de la UEO 

“Aquesta temporada pot ser molt important per a l’Olot i per la ciutat. Serà molt dura i exigent per la situació excepcional que estem vivint a nivell econòmic i social”.

“Fem una crida a socis, anunciants i patrocinadors que estiguin amb nosaltres, animin i participin més que mai. L’equip ha donat tardes de molta alegria, bon futbol i victòries importants, la gent estava molt contenta i il·lusionada. Entre tots aconseguirem fer un Olot molt més fort”.

“Un dels objectius principals era renovar el cos tècnic per donar continuïtat al projecte. Tenim la sensació que la temporada passada ens ha quedat a mitges. Hem fet un esforç tots plegats per aconseguir que estiguin un curs més amb nosaltres. Tant de bo puguem arrencar amb les bones sensacions que havíem aconseguit”.

“Confiem en la nostra manera de fer, la identificació amb el projecte dels jugadors i la unió del vestidor que s’ha aconseguit, tant a nivell futbolístic com a nivell humà”.

Raúl Garrido, tècnic de la UEO 

“Vam arribar a l’Olot en una situació límit, va ser un exercici de molta confiança per part del club cap a la nostra funció d’entrenadors. El que ha vingut després ha estat molt bonic, hem treballat en una mateixa sintonia i intentant tractar de crèixer junts. El primer que em surt és l’agraïment per tot el que hem viscut junts”.

“La temporada ens ha deixat un mal regust, tots vèiem del que érem capaços de fer. Era la culminació del treball de tots aquests anys i ens ha quedat una sensació agredolça de saber on podíem arribar”.

“La millor decisió era continuar pels ímputs que anava rebent per part de l’entorn del club, notar que aquesta il·lusió per seguir junts es mantenia. Tenia una sensació d’una obra inacabada, hi ha influït aquest factor emocional de no haver acabat una cosa tan bonica. Vaig sentir que el millor era plasmar-ho en un contracte per arribar a un acord”.

“Per a un entrenador no és fàcil estar en un club quatre temporades, això vol dir que ens estimem, que hi ha una situació de benestar en el nostre dia a dia. Tots som conscients del que volem i podem fer. Agraïment, il·lusió i molta confiança tot i que la situació és estranya. Tractarem que la gent senti orgull de l’equip”.

“Sentim que encara ens queda trajecte i progressió, no sóc una persona de pensar molt en el futur. He sentit que el millor era continuar a Olot i estic súper feliç i agraït”.

“Crec que l’esforç a vegades no només és econòmic sinó personal, de la gent del club i de l’afició que ens ha transmès la seva il·lusió per a que nosaltres continuéssim al club”.

“Hem anat aconseguint objectius a mesura que no hem pensat en res, hem jugat i ens hem divertit, cada vegada hem estat millors. Això només és possible si ho fem tot de manera excel·lent, és molt complicat competir amb segons quins equips. Tenim el llistó molt alt però el futur l’hem de basar en el treball diari i ser el més competitius possible”.

Kevin Martínez, segon entrenador de la UEO 

“La decisió que volíem seguir aquí la teníem clara, havíem de valorar tota la resta de coses com els nostres plans de vida i de futur. Si fos per mi estaria sempre a Olot. El que més valoro personalment és el compromís del club, el que ens han mostrat en una època de crisi i inestabilitat. Al maig i sense saber quan començarà la temporada ja compten amb nosaltres, si unim tot això ja queda ben clar, només s’havien de posar les cartes sobre la taula”.

 

 

 

 

 

Leave a Reply