Jordi Xumetra carrega la munició per un curs més

La bala de l’Estartit s’afegeix a Albert Blázquez i firma la renovació per a la següent temporada amb la Unió Esportiva Olot. Un reconeixement a la magnífica campanya de Jordi Xumetra, autor de set dianes i consolidant-se com el pal de paller a nivell ofensiu. Amb 34 anys i una bona trajectòria a l’elit, l’atacant empordanès obrirà el seu quart curs a La Garrotxa desitjant allargar el moment dolç de forma. 

Jordi Xumetra, amb passat al futbol professional en clubs com Levante UD, Elche CF o el mateix Girona FC, va signar per la UEO en el mercat d’hivern del curs 2017-18 i des d’aleshores hi ha disputat 72 partits (14+31+27). En el seu primer mig any, el de l’Estartit va contribuir a la salvació aportant experiència, galons i última passada des de tres quarts de camp. En la temporada següent, Xumetra va marcar 4 gols i va ser una alternativa per a Garrido oferint verticalitat, decisió i precisió en les centrades. Però la millor versió de la bala l’hem viscut aquest any, reconciliant-nos amb el Xumetra que enamorava Montilivi o el que feia vibrar el Martínez Valero. 22 titularitats, 7 gols, 3 assistències i la sensació de portar el pes ofensiu de l’equip amb el lideratge que li atorga la capitania. Letal dins l’àrea amb xut i definició privilegiada, en Xumi renova la munició un any més per continuar disparant amb força a l’Estadi Municipal. Enhorabona, Jordi! El xou ha de continuar!

Declaracions de Jordi Xumetra

“Estic molt content per com m’han valorat aquesta temporada. El club ha tingut un bon gest i m’ha reconegut el rendiment que he tingut. És un orgull pertànyer a aquest club i poder tenir aquesta continuïtat”.

“Vull intentar tornar a disfrutar com aquest any, feia temps que no gaudia tant i que no era tan feliç dins d’un camp de futbol. Sobretot destaco el feeling amb els aficionats, a dins del vestidor i també amb el cos tècnic”.

“La temporada passada és una obra inacabada, teníem molt bones sensacions. La pròxima la començarem des de zero, hem creat uns senyals d’identitat que anirem perfeccionant mica en mica. Sabem com s’han de fer les coses i anirem a competir a cada camp. Hem fet l’Olot una mica més gran i ara intentarem fer-lo encara més”.

                                                      Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply