Pedro del Campo, classe en sessió contínua

El figuerenc Pedro del Campo es converteix en el setè jugador de la plantilla de la Unió Esportiva Olot en fer el pas endavant i concretar la seva voluntat per a la pròxima temporada. El migcampista empordanès ha brillat amb llum pròpia a través d’un futbol associatiu que encaixa com anell al dit en l’estil de Raúl Garrido. Del Campo arrencarà el seu quart any al club que li ha permès fer-se un forat al bronze.

Un encara jovenet i amb aspiracions Pedro del Campo arribava de la UE Figueres després d’una llarga etapa a Tercera Divisió. Enmarcat en el projecte de proximitat i arrelament, Sergi Raset el va veure amb capacitats per fer salt a Segona B i no es va pas equivocar. El jugador de Figueres ha anat traçant una línia ascendent amb els anys, com si anés destapant el seu talent a còpia de maduresa, autoestima i seguretat. En total, 82 enfrontaments (i 2 gols) repartits en tres temporades (29+31+22) en les quals la seva jerarquia ha anat en augment al mateix temps de que la progressió de la UEO. Als seus 28 anys, Del Campo s’ha consolidat com un dels fars del mig del camp de Garrido, aprenent al costat d’homes experimentats com Héctor Simón o Eloi Amagat. Amb la renovació per un any més, Pedro es suma a Blázquez, Xumetra, Masó, Alan, Ballesté i Salinas en aquesta primera setmana de moviments a la plantilla del primer equip. Endavant, Pedro! Avancem junts!

Declaracions de Pedro del Campo

“Aquesta renovació és molt positiva, significa poder seguir gaudint del futbol amb màximes garanties. En els temps que corren no és fàcil que un club t’asseguri un projecte esportiu sòlid i competitiu amb un rigor econòmic molt clar. L’Olot em permet estar tranquil i disfrutar del que més m’agrada”.

“El projecte ha d’anar encarat a superar-se, a millorar any rere any. La filosofia de comptar amb jugadors del territori li dóna un plus de motivació i rendiment que ens afavoreix en tots els sentits. Acompanyar l’Olot en aquest creixement és una cosa molt atractiva. Ja hem consolidat l’equip a Segona B, tothom coneix el club i el futbol que fa. Hem de ser valents i fer un pas endavant, demostrar que podem competir davant dels millors equips de la categoria”.

“Ens mereixem seguir en aquesta dinàmica, disfrutar i fent disfrutar a la gent. Sempre és bo superar-se, em plantejo una temporada per superar els registres d’aquesta, és a dir, està a disposició del cos tècnic el màxim de partits possibles i millorar les prestacions ofertes aquesta temporada”.

Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply