El banyolí Carles Mas posa fil a l’agulla

El central Carles Mas referma la seva implicació amb el projecte de la Unió Esportiva Olot i vestirà de vermell una altra temporada. El futbolista del Pla de l’Estany, un dels més utilitzats per a Raúl Garrido en la defensa menys golejada de la lliga, inaugurarà el seu quart curs al club garrotxí i esdevè el vuitè jugador de la plantilla en concretar les seves intencions. 

Tot just té 27 anys però Carles Mas ja acumula un bon grapat d’experiències en el futbol professional. Sobretot en el seu pas pel Girona FC, on va debutar a Segona Divisió A, i després amb una cessió al CF Gavà (Segona B), on es va acabar de recuperar d’una important lesió al genoll. Conegut per Sergi Raset de la seva etapa a Montilivi, el banyolí va arribar a Olot l’estiu del 2017 i des d’aleshores ha mostrat unes prestacions molt fiables en el seu perfil específic de central esquerrà. Contundència, sacrifici, bona sortida de pilota i projecció en les jugades d’estratègia són algunes de les característiques del jugador del Pla de l’Estany. En total, 93 partits (38+34+21) defensant l’escut del nostre club, en els quals hi ha afegit quatre dianes. Carles Mas signa per una temporada més i s’afegeix a Blázquez, Xumetra, Alan Baró, Ballesté, Masó, Salinas i Pedro en el llistat d’homes amb continuïtat en el projecte. Gràcies per la confiança, Carles! Junts som més forts!

Declaracions de Carles Mas

“Molt content de la renovació, ja será el meu quart any aquí i estic molt feliç de seguir creixent amb l’Olot, de com anem fent passets endavant per consolidar-nos a la categoria. També és molt bonic veure com tants companys renoven, que la base del grup segueix i volem mantenir aquesta línia ascendent per aconseguir alguna cosa bonica”.

“El projecte de proximitat fa que els jugadors ens sentim més compromesos i sentim més nostre el futur de l’Olot i tot el que li pugui passar. Crec que els aficionats també es poden sentir més identificats amb el projecte i amb l’equip. Amb molts jugadors ja ens coneixem d’altres etapes i això fa que siguem un grup d’amics, una família”.

“Aquest any hem quedat molt contents i satisfets per la feina feta, però també amb el regust que haguéssim pogut aconseguir alguna cosa més. Crec que aquesta aturada tan llarga m’ha servit per desconnectar del món futbolístic i incrementar les ganes que tinc de jugar. M’agafaré la nova temporada amb molta il·lusió per intentar millorar i estar el màxim de bé possible”.

Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply