Álvaro Salinas també aposta pel projecte

El talentós Álvaro Salinas amplia el seu vincle amb la Unió Esportiva Olot i complirà el seu segon curs a La Garrotxa. Després d’un lògic procés d’adaptació, el jugador d’Albatera ha donat un excel·lent rendiment a la punta d’atac, convertint-se en el màxim golejador de l’equip amb set dianes. L’alacantí, que juntament amb Xumetra són els dos homes ofensius renovats fins al moment, es converteix en el sisè futbolista confirmat per a la propera campanya. 

Passem a l’atac. Álvaro Salinas, nascut a Albatera (Alacant) fa 24 anys, va arribar a la UEO amb la lliga ja començada procedent de les sessions AFE i després d’una etapa de quatre temporades a l’Hércules d’Alacant, el club on va donar el salt a la categoria de bronze. El futbolista alacantí va esperar pacientment el seu moment en una davantera farcida de noms, registres i perfils. El seu primer gol va ser contra l’Espanyol B a casa i a partir d’aquí es va destapar la capsa dels trons, en part per la confiança en forma de minuts que li va donar el tècnic. Rastrejador de l’àrea amb definició i oportunisme, Salinas va engreixar el seu número de gols oferint una connexió letal amb el seu amic José Antonio Soler, i també d’assistències, formant una societat temible amb Jordi Xumetra. Salinas signa per un curs més i s’afegeix a les renovacions d’Albert Blázquez, Jordi Xumetra, Alan Baró, Pol Ballesté i la continuïtat de Jordi Masó. Enhorabona, Álvaro! Amb ganes que tornis a marcar les diferències!

Declaracions d’Álvaro Salinas

“Estic molt content per la confiança que ha dipositat el club en mi, sobretot de Sergi Raset i del míster, ja que el meu desig era poder seguir aquí un any més. Aquest any he estat molt còmode, l’Olot m’ha donat l’oportunitat de seguir gaudint del futbol després de la meva etapa a l’Hércules. Em sento molt estimat i valorat pel club i per l’afició. El meu desig sempre ha estat renovar perquè és el lloc ideal per seguir progressant”.

“Tot i que em va costar adaptar-me al principi, estic molt satisfet del tram final de lliga que he fet. Això sí, ens hem quedat amb l’espina clavada, tant a nivell individual com col·lectiu per una causa de força major com la Covid-19. Crec que podríem haver lluitat pel somni d’intentar jugar el play-off”.

“Veig que el projecte està donant continuïtat a l’equip i al cos tècnic, això és molt bo per intentar aconseguir que sigui un altre gran any per a tots i així complir els objectius marcats pel club”.

Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply