Pep Chavarria causa baixa i s’acomiada de la UEO

El carriler figuerenc acaba contracte i no continuarà a la Unió Esportiva Olot la pròxima temporada. Pep Chavarria ha disputat una cinquantena de partits en dos cursos en els quals ha experimentat una progressió espectacular fins a convertir-se en una de les sensacions del campionat. L’empordanès és la primera baixa confirmada de la plantilla i buscarà un nou rumb per impulsar la seva trajectòria.

Procedent de la UE Figueres, Pep Chavarria va arribar a la UEO l’estiu del 2018 amb el repte majúscul d’estrenar-se a la categoria de bronze. Debutant a Montilivi en el derbi contra el Peralada, el lateral de Figueres va rendir a bon nivell en els 26 partits disputats. Aquí ja va començar a oferir mostres de la seva projecció; recorregut, bona centrada, velocitat, desequilibri i rigor tàctic. Una temporada prometedora abans de la consagració total d’aquest curs, indiscutible en el carril esquerre de Raúl Garrido amb només 22 anys. 26 partits disputats fins a l’aturada del COVID-19 amb un rendiment excepcional, fet que ha despertat l’interès d’altres clubs de categoria superior. Per a la UEO ha estat un honor i un privilegi immens gaudir de l’evolució d’un jugador de proximitat que treia el cap des de Tercera Divisió. Així que, Pep, t’agraïm la qualitat humana i futbolística que has posat al servei del grup i et desitgem moltíssima sort en els propers camins, de ben segur ambiciosos, que t’esperen en la teva llarga carrera. Una abraçada ben forta i fins aviat, Pep!

Declaracions de Pep Chavarria

“No volia marxar sense acomiadar-me de totes les persones que formen part d’aquest club: president, director esportiu, entrenadors, fisios, coach, treballadors del club i sobretot dels meus companys i de l’afició, que durant aquestes dues temporades m’han acompanyat i m’han tractat de manera increïble. A tots ells, moltes gràcies”.

“Vaig arribar al club amb la il·lusió de créixer i d’aprendre tant futbolísticament com personalment. M’he trobat una família, un club que ha confiat en mi i m’ha donat l’oportunitat. Me’n vaig després de dues grans temporades, llàstima que aquesta no l’hem pogut acabar, hauria estat fantàstic. Ara se’m presenta una nova oportunitat per créixer. Us desitjo molts èxits. Moltes gràcies. Una forta abraçada a tots. Som-hi UEO!”

Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply