Vivi dóna llum verda a un altre any

Albert Vivancos és el següent en la nombrosa llista de renovacions de la Unió Esportiva Olot. Després d’un llarg període d’inactivitat i d’un curs escapçat pel COVID19, el migcampista de Bescanó gaudirà de la segona temporada al club a la recerca de més continuïtat a la medul·lar. Vivi és la novena peça de l’actual plantilla que confirma la seva presència en el nou projecte. 

Format al futbol base del Girona FC, el currículum d’Albert Vivancos és certament envejable per tenir només 26 anys. Hospi, Hércules, Llagostera, UCAM Murcia, UDS Salamanca… Més d’un centenar de partits a la divisió de bronze tot i les interrupcions en forma de lesions que ha patit. Precisament l’estiu passat firmava per la UEO després de recuperar-se de l’última patacada al genoll. Això va fer que li costés agafar el ritme competitiu però quan va entrar va oferir un bon nivell en els 18 partits i gairebé un miler de minuts acumulats. Pivot defensiu d’alçada, destaca també pel seu criteri en la construcció del joc i l’equilibri que aporta compartint posició amb el seu bon amic Jordi Masó. Així doncs, Vivi continuarà una temporada més a La Garrotxa intentant esgarrapar més regularitat a l’onze i aparcant d’una vegada els problemes físics. El bescanoní és la segona renovació d’aquesta setmana després de Carles Mas i s’afegeix a Blázquez, Xumetra, Ballesté, Alan Baró, Masó, Pedro i Salinas. De moment, Pep Chavarria és l’única baixa confirmada.  Ben jugat, Vivi! Recuperarem la teva millor versió!

Declaracions d’Albert Vivancos

“Estic molt agraït al club per seguir confiant en mi. Tinc una gran motivació per a la següent temporada ja que crec que tots estem d’acord que aquest grup encara té molt de recorregut. S’està renovant a gran part del bloc i segueix el mateix cos tècnic, per tant continuen els ingredients necessaris per tornar a fer un gran any”.

“A nivell col·lectiu, la idea és donar-li continuïtat als darrers anys, seguint la línia ascendent però sempre tocant de peus a terra i amb molta humilitat. D’aquesta manera, estem convençuts que serà més probable que tornem a guanyar molts partits”. 

“En l’àmbit personal, vinc de dos anys irregulars per una lesió greu. Tinc més ganes que mai de fer una gran temporada i que les coses surtin tal i com un desitja. Crec fermament que a l’Olot això és possible sobretot per la qualitat humana i futbolística que hi ha dins del grup. Això fa que tot sigui més senzill i agradable”.

Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply