Juan Delgado (Barakaldo) engreixa la davantera

El davanter Juan Delgado és la primera incorporació de la Unió Esportiva Olot per a la nova temporada. Procedent del Barakaldo, ha passat pels filials de Valencia CF, Celta de Vigo i Levante UD amb els quals ha diputat més de 150 partits a la categoria de bronze. El futbolista d’Elda, de 26 anys, aportarà gols, mobilitat i joc aeri a la punta d’atac, que compartirà amb Xumetra, Salinas i Moha Chabboura, els altres tres renovats fins al moment. 

Juan Delgado Sirvent (01-03-1994, Elda) es va formar en els planters del Villarreal CF i el Valencia CF, club en el qual va debutar a Segona B amb 17 anys (2011-12). Tres anys al filial che abans de saltar al Celta de Vigo B, on no va poder gaudir de gaire continuïtat. Just després va firmar per l’Atlético Levante, equip on realment es va fer un nom a la categoria. En el filial granota, que per cert va ser present en el partit del descens de l’Olot, va clavar 14 dianes en tres temporades amb una cessió a l’Hércules CF pel mig. Aquest curs passat, l’eldenc ha tastat l’experiència del grup del nord a les files del Barakaldo, en el qual ha disputat 22 partits i ha marcat 5 gols.

Delgado és un jugador desitjat per la direcció esportiva, que ja feia temps que li anava al darrere. És un perfil polivalent a la davantera, ja que té físic per jugar de referència però també es mou bé i és capaç de guanyar l’esquena de la defensa. És un bon rematador i té bon nivell tècnic per associar-se i definir amb les dues cames. Una varietat de registres molt interessants per complementar-se amb Jordi Xumetra, Álvaro Salinas i Moha Chabboura, els seus nous companys de posició que estan confirmats hores d’ara. Benvingut a La Garrotxa, Juan! Sort, encerts i gols!

Declaracions de Juan Delgado

“Valoro el fitxatge molt positivament, és una gran oportunitat venir a un equip com l’Olot. Ja porta uns quants anys consolidat a Segona B, l’estructura del club és molt bona i esportivament està aconseguint uns grans resultats. Espero tornar la confiança que han dipositat en mi”.

“És un destí molt positiu perquè el projecte és molt bo. Aquesta temporada l’Olot ha quedat a la part alta i això per mi representa una gran oportunitat. Veig que segueixen la majoria dels jugadors i suposo que el projecte voldrà anar més endavant”. 

Leave a Reply