La Fundació Marlex referma el seu compromís social amb la Unió Esportiva Olot 

La Fundació Marlex i la Unió Esportiva Olot tanquen un acord per renovar de forma avançada per la temporada 2020/2021 la seva estreta col·laboració. Un vincle per fomentar i donar suport al futbol social i inclusiu de la comarca de la Garrotxa, considerant que ara més que mai cal potenciar aquestes iniciatives solidàries que tenen un gran impacte social i positiu entre el jovent més necessitat del territori.

En moments complicats com els actuals, les dues entitats han volgut visualitzar, de manera anticipada, aquest compromís que no té cap altra finalitat que treballar conjuntament el concepte de la igualtat d’oportunitats a nivell de l’esport, un valor profundament compartit per les dues entitats.

El compromís de la Fundació Marlex es reflecteix en els dos equips de futbol social de la Fundació UE Olot, un aleví que competeix a la lliga de la Federació Catalana de Futbol i un benjamí que juga al campionat del Consell Esportiu de la Garrotxa. L’objectiu principal és que els nens i nenes assoleixin els hàbits bàsics d’un esportista com l’assistència, la puntualitat, el compromís o la higiene. A més, la voluntat és d’habituar a les famílies a un compromís mínim i econòmic d’acompanyament. En aquest sentit, des del club s’ofereix suport econòmic i de gestió en tots als aspectes.

Pel que fa al Club Atletisme Garrotxa, filial de la Unió Esportiva Olot i també patrocinat per Marlex, compta amb dos equips de futbol adaptat que participen en la Millor Lliga del Món, competició de la província de Girona. L’objectiu és fomentar la pràctica i l’activitat esportiva de les persones amb discapacitat de la comarca de la Garrotxa, donant resposta a les demandes de diferents usuaris per poder practicar esport i sentir-se partícips d’un club.

El lligam entre Marlex i la Unió Esportiva Olot s’emmarca en la responsabilitat social i formativa de les dues entitats i uns valors compartits com la integració, l’esperit d’equip, la solidaritat o la humilitat. Gràcies per seguir confiant en aquest projecte de proximitat, arrelat i sostenible. Junts som més forts!

Leave a Reply