Continuïtat al departament de comunicació

L’aposta comunicativa del club per a la temporada 2020-21 es manté ferma amb Oriol Boix com a cap de premsa i Nuri Marguí com a fotògrafa oficial. Liderats pel directiu Jordi Reyes, la idea és potenciar cada vegada més els continguts audiovisuals per acostar-nos de la millor manera als socis i aficionats de la Unió Esportiva Olot. Ben informats, més entretinguts!

Oriol Boix, periodista de Les Planes d’Hostoles amb experiència en ràdio i premsa escrita, encetarà el seu setè any al capdavant de la comunicació del club, exercint com a cap de premsa, speaker i dinamitzador de les xarxes socials. Per a Nuri Marguí serà la segona temporada com a fotògrafa oficial, cada cop més integrada en l’estructura del club. La jove olotina també ha treballat pel Girona FC, CF Peralada, CEF Boscdetosca i diverses agències de comunicació. La idea del departament, encapçalat des de la directiva per Jordi Reyes, és reforçar la branca audiovisual amb més continguts del dia a dia i noves iniciatives per fer créixer les xarxes socials del club. Tot plegat, sense perdre el rigor, la professionalitat i la passió per la UEO que ens caracteritza i amb la humilitat, el respecte i l’arrelament com a valors essencials. Seguim a prop teu!

ENS PODEU TROBAR A:

  • Twitter (@UEO1921)
  • Instagram (@UEO1921)
  • Facebook (Unió Esportiva Olot)
  • Youtube (Unió Esportiva Olot)
  • APP per a mòbils i tauletes (UE Olot) *iOS i Android
  • WhatsApp (servei d’alertes i felicitacions al 636052884)
  • Correu electrònic: comunicacio@ueolot.com
  • Web (www.ueolot.com)

         

Leave a Reply