Marc Vito no continuarà a la porteria olotina

Després de Pep Chavarria, el porter terrassenc és la segona baixa confirmada a la plantilla de la Unió Esportiva Olot. Marc Vito, de 24 anys, acaba contracte després d’un curs en el qual el bon rendiment de Pol Ballesté li ha privat obrir les portes de la titularitat. No obstant, el vallesà ha estat una competència exigent i ha demostrat que és un jugador més que vàlid per a la categoria. 

Vito ha pogut disputar un partit de lliga (Llagostera) i un de Copa del Rei (al camp del Nàstic de Tarragona), en els quals ha ofert bones sensacions sota pals. Després del seu pas per Badalona, Córdoba, Extremadura i Peralada, el futbolista de Terrassa ha mostrat una actitud exemplar i ha competit al màxim en cada entrenament per guanyar-se un lloc a l’onze. El fet que l’Olot hagi estat el conjunt menys golejat del grup tercer i que Ballesté sigui el Zamora de tota la Segona B en part també és mèrit d’ell i de la seva exigència i ambició. Gràcies per la teva professionalitat i paciència, Marc! Molta sort en el futur!

Foto: Nuri Marguí-UE Olot 

Leave a Reply