Kilian Grant, un més a la llista de renovacions

El futbolista figuerenc allarga la seva relació amb la Unió Esportiva Olot per una altra temporada i es converteix en el quinzè jugador engrescat en el projecte 2020-21, comptant les arribades de Delgado i Batalla. Kilian Grant, que viu la segona etapa al club, pot situar-se al carril o en les posicions atacants i ha ofert un bon rendiment generant gols, penals i assistències. 

26 anys anys tot just té Kilian Grant Carvalheira i ja n’ha viscut de tots colors en el món del futbol. Sorgit de la base del RCD Espanyol, va tenir una primera cessió fugaç a la UEO per començar a conèixer la Segona B. Tot seguit, Real Zaragoza B (amb debut al primer equip), Huesca (amb ascens a Primera Divisió i participació a Segona A) i UCAM Murcia, anotant cinc gols a la categoria de bronze. Un jugador que destaca per la seva polivalència, ja que ha jugat als dos carrils, com a punta o segona punta. Prodigi físic amb recorregut, sacrifici i generositat en les pressions. Futbolista dels que sempre suma i que dins l’àrea treu petroli en forma de dianes (un parell en va fer en cinc minuts a la Dani Jarque), assistències o forçar penals amb les seves internades. Grant, natural de Figueres, eixampla el seu contracte per un curs més i deixa la plantilla cada vegada més ben apuntalada. Ja han donat el sí homes com Blázquez, Xumetra, Baró, Ballesté, Masó, Pedro, Salinas, Carles Mas, Vivi, Barnils, Chabboura i Héctor, més les dues incorporacions de Delgado i Batalla. Bona notícia, Kilian! Tornarem a lluitar!

Declaracions de Kilian Grant

“Hem tirat més pel sentiment, el que m’ha transmès el club és que confiava molt en mi i que volien que em quedés. No va ser díficil arribar a un acord, potser s’ha allargar una mica però al final era el que tots desitjàvem”. 

“Content d’estar un any més aquí i a veure si tots junts podem fer una gran temporada. Ens hem quedat amb l’espina d’aquest any”.

“Veig el projecte amb molta ambició per part de tots. És el mateix que jo tenia en ment; anar al màxim, a per totes des d’un primer moment i sense dubtes. Hem de veure fins on podem arribar i acabar de la millor manera possible, sempre amb els peus a terra i sabent d’on venim. La nova temporada tindrà un punt motivador”.

“Vull començar fort des de l’inici, donar el cent per cent als entrenaments i partits. Ja faré la pretemporada des del primer dia i això pel jugador és molt important, ja que tens molta més tranquil·litat durant l’estiu per preparar-te bé. El curs passat em va costar una mica arrencar i adaptar-me a la manera de jugar. Ara ja conec els companys i l’estil de joc i crec que ho podré fer bé”.

Foto: Nuri Marguí-UE Olot 

Leave a Reply