Quer i Gayolà, porteria ben coberta al Juvenil A

Novetats importants sota els pals del Juvenil A de Preferent de la Unió Esportiva Olot. El conjunt de Roger Vidal i Ferran Roca s’ha reforçat amb el selvatà Marc Quer i el garrotxí Martí Gayola, dos futbolistes de gran projecció a la demarcació de Girona. Els dos porters, que tenen 18 anys, entrenaran en dinàmica de primer equip a les ordres de Pol Fresneda i al costat de Pol Ballesté i Albert Batalla. 

Marc Quer Planella és natural de La Cellera, té 18 anys i prové del Gironès Sàbat, on les últimes temporades ha competit en categories superiors. Martí Gayola Anglada viu a La Canya, just al costat d’Olot, també té 18 anys i torna al futbol base de la Unió Esportiva Olot després de cinc anys al Girona FC. Dos porters d’alçada, bones condicions i un futur prometedor per endavant. Des de la direcció esportiva mostrem satisfacció i orgull per signar dos joves porters molt destacats a la província que donaran seguretat a la porteria d’aquest projecte. Hi ha moltes esperances dipositades en Quer i Planella, que tindran l’oportunitat d’entrenar i formar-se amb el primer equip durant la temporada. Benvinguts al club!

Gayolà torna a la UEO, el club on es va formar des d’alevins

Leave a Reply