Joel Arumí demana pas després de la cessió

Joel Arumí torna d’una cessió ben productiva a la UE Figueres amb la intenció de fer-se un lloc al primer equip de la Unió Esportiva Olot. El lateral de Sant Julià de Vilartorta, renovat per un curs més, ha disputat més d’una vintena de partits al club de Vilatenim i lluitarà al màxim en la pretemporada per convèncer el cos tècnic i d’aquesta manera estrenar-se a Segona B.

El jove osonenc, que a l’abril va complir 20 anys, retorna a la disciplina de la UEO després de jugar un any a Tercera Divisió a les files de la UE Figueres. A les ordres de Javi Salamero, Arumí ha participat en 21 partits (19 com a titular), acumulant més de 1.600 minuts a la categoria per excel·lència del futbol català. Arumí, format al futbol base de l’Olot, també va gaudir, la temporada anterior, d’una cessió al CF Damm juvenil dirigit per Martín Posse abans de fer la pretemporada a les ordres de Raúl Garrido. La direcció esportiva ha apostat per la renovació del prometedor lateral esquerre, que busca quedar-se a la plantilla i fer el salt definitiu a la divisió de bronze. Amb el de Sant Julià, ja són setze els jugadors confirmats per a la temporada vinent. Endavant, Joel! És el teu moment!

Declaracions de Joel Arumí

“Aquesta pretemporada amb l’Olot he de ser jo mateix, jugar com sé fer i demostrar al tècnic que puc estar a l’equip. Està clar que ningú em regalarà res, però jo ho donaré tot i lluitaré amb totes les meves forces per poder estar aquest any a l’Olot. A partir d’aquí, la decisió ja serà del cos tècnic”.

“La cessió al Figueres ha estat molt bona, ha sortit tot rodó. Ha estat un any de molt aprenenatge, he pogut agafar minuts i maduresa a Tercera Divisió. Això és el que des d’un principi buscàvem amb aquesta cessió. Només em queden paraules d’agraïment al Figueres i al seu cos tècnic”.

Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply