Moi Dubé deixa la UEO Femení després de tres anys

El tècnic barceloní Moi Dubé, amb àmplia experiència en el futbol femení de la nostra comarca, ha decidit separar els seus camins de la Unió Esportiva Olot després de tres temporades de creixement constant en aquesta secció. Dubé, que exercia tasques de coordinador dels equips femenins i d’entrenador del Sènior Femení, s’acomiada amb una carta d’agraïment al club, a la directiva i a les jugadores per confiar en aquest projecte. En els propers dies comunicarem el seu relleu, tant pel que fa a la coordinació com a la banqueta del conjunt de Primera Catalana. 

Des del club només podem agraïr l’entrega, l’estima, la passió i la dedicació absoluta d’en Moi per engegar des de zero el projecte de futbol femení a la UEO i potenciar-lo a passos de gegant, incorporant fins a cinc conjunts de base i inculcant uns valors i compromisos que encaixen plenament amb la filosofia del club. Gràcies per tot, Moi! Això és casa teva!

Carta de comiat de Moi Dubé

Leave a Reply