Joan Agustí: “El futbol és un estímul per recuperar l’autoestima de la ciutat”

En la roda de premsa d’aquest dilluns davant dels mitjans de comunicació, el president de la Unió Esportiva Olot ha reconegut la dificultat del moment actual, apel·lant al compromís de responsabilitat i rigor econòmic que caracteritza el club i expressant la necessitat del suport del socis i patrocinadors en una temporada amb nou format i quatre categories en joc. El directiu Jordi Reyes espera mantenir la massa social vigent amb l’esforç que s’ha fet a través de les fórmules compensatòries dels imports dels abonament.

Joan Agustí és plenament conscient de la crisi sanitària i les dificultats econòmiques que viu la societat arran de la pandèmia del coronavirus, però mica en mica espera anar veient la llum: “És cert que ara el futbol agafa un paper secundari, però ha de ser una aportació d’il·lusió, un estímul per recuperar l’autoestima de la ciutat i dels socis, que tothom torni a posar-se a to”. La junta directiva de la UEO gestiona un club de futbol que ha patit de valent durant aquests mesos, fent mans i mànigues per equilibrar els comptes: “No havia treballat mai amb tanta tensió i ansietat, però les notícies que hem rebut han estat positives. Hem palpat que seríem capaços d’aguantar un pressupost similar al de la temporada anterior amb una petita variable per als directius, treballant el triple”.  Pel que fa a les mesures compensatòries per a socis i anunciants, Agustí recalca el doble esforç que realitza el club amb un rigor innegociable: “Fem un esforç econòmic aportant un descompte i també fem un esforç financer, ja que retardem el cobrament de la quota fins a mitjans d’octubre. Això forma part del compromís de responsabilitat econòmica del consell d’administració, un dels pocs que aporta capital quan les despeses són superiors als ingressos”.

Després d’una temporada escapçada per la COVID-19, que va trencar la inèrcia positiva que duia l’equip, el president demana el suport de l’afició davant d’un nou curs que es presenta molt especial: “Expresso la necessitat de tenir la nostra gent al costat en nom de tota una junta que treballa l’impensable per tirar endavant el club. Ens hi juguem quatre categories (2a A, 2a B Pro, 2a B i 3a), pujar a 2a B Pro seria molt important pel futbol d’Olot i podríem aportar més activitat social a la ciutat que tant ens estimem”. Sense fer volar coloms i sempre tocant de peus a terra amb humilitat i respecte, per Agustí l’objectiu no és cap altre que mirar de superar-se: “Intentarem repetir la temporada anterior però aquest cop acabant-la. Hem renovat el cos tècnic i s’han quedat tots els jugadors que hem volgut. Haurem de lluitar el que no està escrit i sense incrementar el número de socis aquesta aventura serà impossible”.

En aquest sentit, el directiu de comunicació i marquèting Jordi Reyes considera que els socis i anunciants són un pilar fonament d’aquest projecte: “Destigem que estiguin contents i satisfets de la relació que tenen amb el club. Esperem que aquestes mesures serveixin per fidelitzar els socis que teníem aquesta temporada i evitar les excessives baixes que estem detectant en els últims anys. Volem mantenir la massa social i tant de bo puguem aconseguir apujar-ne la quantat, que ara és d’uns 1.250 socis”. De moment, Reyes subratlla el compromís i la implicació de tots els actius en aquest moment excepcional i atípic: “Hem tingut molta sort, estem molt contents amb la resposta de la massa social del club, la gent és conscient que estem passant una situació especial. En cap moment hem tingut cap queixa ni reclamació ni pressió de cap tipus”. 

Podeu recuperar les diferents opcions de compensació per a socis i patrocinadors en aquest enllaç:

Mesures compensatòries per a socis i anunciants

 

Leave a Reply