Definides les banquetes dels dos juvenils del club

Continuïtat dels tècnics Roger Vidal i Ferran Roca al capdavant del Juvenil A de la Unió Esportiva Olot, que es reforça amb els porters Marc Quer (EF Gironès) i Martí Gayolà (Girona FC) i els jugadors Aladji (Sant Pere Màrtir), Arnau Forés (Llagostera), Sascha (Les Preses) i Edu Planella (Camprodon). Agraïm, també, el gest i el compromís de joves com Marc Conca, Joel Ferrés, Marc Pijoan, Marc Pagès i Marc Comamala que, tot i tenir altres ofertes, han decidit apostar per al projecte del nostre club. 

Pel que fa al Juvenil B, aquest any serà comandat per Sergi Vila “Ketxa” i Llorenç Barris, una parella de llarg recorregut a la casa. Els acompanyarà com a ajudant el futbolista besaluenc del primer equip Albert Blázquez, que la temporada passada ja entrenava els cadets. Com a novetats, destaquem les incorporacions d’Oriol Argelés (Palamós), Jordi Quer (EF Gironès) i Martí Coderch (Santjoanenc). En els propers dies anirem comunicant la resta de banquetes i reforços del futbol formatiu de la Fundació UE Olot. 

Leave a Reply