El mollonenc Lluís Aspar renova per una temporada més

El jove central del Ripollès continuarà una campanya més a la plantilla de la Unió Esportiva Olot. Lluís Aspar, de només 20 anys, encetarà el seu quart curs al primer equip, amb el qual ja encadena gairebé una quarantena de partits a la categoria. El defensa mollonenc, sorgit del planter olotí, està citat el proper dilluns, juntament amb els seus companys, per iniciar la pretemporada a les ordres de Raúl Garrido i Kevin Martínez. 

Tot i la seva joventut, es pot dir que Lluís Aspar ja s’ha consolidat plenament com a futbolista semiprofessional. Va debutar de la mà de Martín Posse el curs 2017-18, quan entrenava regularment en dinàmica de primer equip i ja se li veien condicions per explotar. Cinc partits a la divisió de bronze amb només 17 anys el van fer madurar a passos de gegant en un curs difícil amb l’arribada de Raúl Garrido a la banqueta i que va desembocar finalment amb una salvació agònica. L’any següent, el mollonenc també va comptar amb la confiança del tècnic valencià i va disputar fins a 17 partits, 16 com a titular. En l’esquema habitual de tres centrals, Aspar va rendir a un nivell espectacular i insòlit per la seva edat. Finalment, la temporada passada va participar en 14 partits, alternant la titularitat amb un altre jove central de la província, Arnau Comas. Tot i alguna inoportuna lesió, el ripollès sempre va donar la talla i es va mostrar fiable i solvent en el perfil dretà de la rereguarda.

Aspar, com la resta de la plantilla, està citat aquest dilluns a les 9h del matí a les instal·lacions del Morrot per arrencar el període de pretemporada. Actualment són 19 jugadors del primer equip amb les 16 renovacions (inclòs Arumí que torna de cessió) i les incorporacions de Batalla, Delgado i Escoruela. Endavant, Lluís!

Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply