La RFEF publica la data d’inici de la Segona B i la composició dels grups

A falta de confirmació per part de la Comissió Gestora, que ha de ratificar els protocols sanitaris el proper 14 de setembre, la RFEF ha fet oficial aquesta tarda la data d’inici de la Segona B, que serà el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre. La federació espanyola també ha informat de la configuració dels grups i subgrups de la categoria de bronze. La Unió Esportiva Olot compartirà el subgrup A del grup tercer amb la resta de clubs catalans (AE Prat, CE L’Hospitalet, CF Badalona, FC Andorra, FC Barcelona B, Gimnàstic de Tarragona, Lleida Esportiu, RCD Espanyol B, UE Cornellà i UE Llagostera). Restem a l’espera de la confirmació dels calendaris i el format de la competició, que incorporarà una nova categoria entre la Segona A i la Segona B actual.

Declaracions del director esportiu Sergi Raset

“Contents per deixar enrere la incertesa del dia d’inici de la competició. La composició dels grups no ens deixa tan contents. Ens tocarà competir en el grup dels catalans, un grup duríssim amb equips amb pressupostos molt alts. De fet, els últims quatre finalistes del play-off d’ascens eren d’aquest grup tercer. Això parla de la dificultat i dels clubs importants d’aquest grup, però amb això haurem de lluitar i estem convençuts que tenim un bon equip i que plantarem cara a tothom”.

 

Leave a Reply