Delgado: “M’havien parlat molt bé del grup i ho he comprovat en primera persona”

Juan Delgado va ser el primer reforç que va anunciar la Unió Esportiva Olot en aquest mercat d’estiu. En declaracions davant dels mitjans de comunicació, el davanter d’Elda valora de forma agradable la seva entrada al vestidor i espera contribuir amb gols, mobilitat i treball a l’equip de Raúl Garrido. L’alacantí, ex-company de Salinas a l’Hércules, considera positiva la continuïtat del bloc i reclama una resolució ràpida davant de la incertesa del campionat de Segona B. 

Declaracions de Juan Delgado:

“L’Olot és un equip que ja em cridava l’atenció perquè últimament està fent les coses molt bé. Tenen una molt bona estructura de club, instal·lacions i plantilla. Vaig firmar molt aviat durant el confinament, m’atreia la proposta i no vaig dubtar”.

“M’havien parlat molt bé del grup i aquestes setmanes ho he pogut comprovar en primera persona. És un vestidor molt proper i amable, estic molt a gust i ja coneixia jugadors com l’Álvaro Salinas”.

“Crec que és la primera vegada en aquestes categories que fitxo per una plantilla on només es fan tres/quatre fitxatges. Mantenir el bloc és molt positiu, la temporada passada es va fer un bon any i han donat continuïtat amb alguns retocs”.

“No sóc només un davanter d’àrea, també m’agrada anar a l’espai i intentar entrar més en joc. Això sí, sempre he jugat de davanter pur, puc aportar mobilitat i tenir una referència a davant per estirar l’equip. El míster té les idees molt clares i espero aprendre molt del seu estil de joc”

“Em fa falta un any d’estar a dalt amb l’equip, a nivell personal vull fer gols però hem d’anar pas a pas. Si alguna cosa he après en aquests anys és que si vas dia a dia les coses et van millor”.

“És una temporada molt estranya, els altres anys a aquestes alçades ja havíem començat la lliga i aquest encara no sabem ni quan començarem. Esperem que resolgui aviat i puguem arrencar el més aviat possible amb les precaucions necessàries”

Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply