Escoruela: “Venir a l’Olot és fer un pas endavant en la meva carrera”

Des del Sant Andreu i amb experiència prèvia al grup basc de Segona B aterra Roger Escoruela a la Unió Esportiva Olot. El lateral mataroní es defineix com un perfil molt ofensiu i considera que el fet de disputar el play-off d’ascens li ha permès mantenir el ritme competitiu. Escoruela, que ve per ocupar el buit de Pep Chavarria, lamenta la indefinició de la federació per al format i calendari de la lliga i considera que el grup tercer s’ajusta millor a les seves condicions futbolístiques. 

Declaracions de Roger Escoruela:

“Fa poc que vaig jugar el play-off amb el Sant Andreu, he tingut la sort que no he estat cinc mesos parat com altres i porto una dinàmica més oberta. No és que físicament estigui millor sinó que no m’ha costat tant adaptar-me a la dinàmica d’entrenaments”.

“La temporada passada vaig estar seguint en Pep Chavarria perquè juga a la meva posició, és veritat que ha fet un molt bon any i per això li ha sortit per anar al Real Zaragoza. Espero intentar aportar el que aportava ell o encara alguna cosa més”.

“Sóc un perfil de lateral molt ofensiu, si bé és cert que en tasques defensives he millorat bastant. El meu fort és tirar endavant i donar joc d’atac a l’equip, fer de carriler és una posició que m’agrada molt”.

“Venir a l’Olot és fer un pas endavant en la meva carrera, he estat tres anys a Segona B però al grup del nord no hi ha tanta qualitat com el català. El grup basc és més potent, de més força i xoc amb camps més enfangats per la climatologia. En el grup tercer es juga molt més a futbol”.

“El míster m’ha dit que estigui tranquil, que doni el màxim de mi i que el tinc a la plena disposició pel que necessiti”.

“És una mica estrany estar entrenant i no saber el format de la competició. Estem entrenant per estar preparats per quan ens diguin i arribar al primer partit de lliga en les millors condicions”.

“L’Olot és un equip molt atípic, ja que en els últims anys intenta mantenir el mateix grup. Això parla molt bé del club, que últimament està a prop de la part alta. Que m’hagin trucat és de valorar i la veritat és que estic molt content”. 

Foto: Nuri Marguí-UE Olot

 

Leave a Reply