Batalla: “Tinc moltes ganes d’aprendre d’en Pol i intentar competir tot el que pugui”

Sota els pals de la Unió Esportiva Olot hi haurà un nou inqui·lí fent companyia a Pol Ballesté. Després d’una llarga etapa a Andalusia, Albert Batalla torna a prop de casa per lluitar per fer-se un lloc a la porteria olotina. El balaguerí es mostra receptiu i ambiciós per seguir formant-se com a futbolista i demana que la federació enllesteixi el pla de competició per tornar a exercir la seva professió amb certa normalitat.  

Declaracions d’Albert Batalla

“Molt content i amb moltes ganes de tornar a entrenar després de tant de temps parats. El vestidor ens ha acollit molt bé als nous fitxatges, es veu un gran grup i tenim moltes ganes de començar a competir”.

“És bo mantenir la base, l’equip està molt junt i hi ha molt bon ambient. Que tothom es conegui tant fa que els nous ens poguem integrar molt millor”.

“Vinc amb moltes ganes de seguir entrenant i millorant. Vinc per fer pinya i intentar jugar el màxim possible, sempre respectant les decisions del míster. Intentaré que en Pol millori, que jo millori i que tothom millori. Si és així, anirem cap a dalt, que és l’important”

“En Pol és molt bon porter i vinc per aprendre d’ell. Vull aportar el meu granet de sorra i intentar competir tot el que pugui”.

“Sóc un porter que intenta comunicar molt, ajudar l’equip des del darrere i viure els partits tota l’estona. Crec que l’un contra un és la meva millor virtut”.

“Ja portava sis anys a Almeria i ja tenia ganes d’estar una mica més a prop de la família i els amics”.

“La situació del futbol és molt complicada però ens agradaria saber quina idea tenen del nostre futur, volem tornar a fer el que ens agrada i al que ens dediquem. Esperem aviat poder tornar a estar els diumenges a la gespa i donar el millor de nosaltres”.

“Hem d’intentar estar el millor possible, creure en la idea del míster i tirar cap endavant. A partir d’aquí, no ens hem de posar límits i hem de lluitar el màxim possible”. 

Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply