Confirmats els amistosos de la pretemporada

La Unió Esportiva Olot ja té definits els partits de preparació que disputarà en aquesta pretemporada tan atípica i que desembocarà en l’inici de lliga de Segona B, previst pel 18 d’octubre. Amb el replantament de l’Estadi en la seva fase final, els de Raúl Garrido rebran a les instal·lacions de Royalverd de la Vall d’en Bas a conjunts de Tercera Divisió com el Peralada, el Figueres o el Terrassa. Tampoc hi faltarà la clàssica cita a la capital del Pla de l’Estany i dos desplaçaments més, un contra el Girona B i l’altre a Manresa. Restem a l’espera de confirmar rival per al primer cap de setmana del mes d’octubre. Frisem per tornar a competir!

LES DATES CLAU

Divendres 11 de setembre: UEO – CF Peralada (Les Brides-Royalverd) *porta tancada

Dimarts 15 i dimecres 16 de setembre: Torneig de l’Estany (Estadi Miquel Coromina i Moretó de Banyoles).

Diumenge 20 de setembre: Girona B – UEO (Riudarenes).

Divendres 25 de setembre: CE Manresa – UEO (Nou Estadi Municipal Congost de Manresa).

Dimecres 30 de setembre: UEO – UE Figueres (Les Brides-Royalverd) *porta tancada

Dissabte 10 d’octubre: UEO – Terrassa FC (Les Brides-Royalverd) *porta tancada

Foto: Andrea Bolcato-UE Olot

 

 

Leave a Reply