Inauguració de la nova botiga UEO-Integra

Aquest divendres 25 de setembre la Unió Esportiva Olot ha estrenat nova botiga al centre de la ciutat en col·laboració amb INTEGRA. Un dels valors que caracteritza el projecte de futbol social sostenible de la UEO és el compromís i l’arrelament amb les associacions de la nostra ciutat i comarca que treballen incansablement per la integració de totes les persones. INTEGRA és, des de l’any 1967, un dels màxims exponents d’aquesta activitat oferint els seus serveis a persones amb discapacitat intel·lectual i risc d’exclusió social. Un vincle refermt amb aquesta nova acció conjunta i que potencia la nostra idea de representar el cent per cent de la societat olotina.

Des del club ens omple d’orgull i honor que INTEGRA ens hagi ofert la possibilitat d’ubicar el punt d’atenció al soci i seguidor de la UEO a la seva botiga del centre de la ciutat d’Olot (carrer Major, número 3, al costat de la Plaça Major). En aquest racó tan acollidor, els aficionats del nostre club podran trobar-hi marxandatge oficial (mascaretes, jaquetes, jerseis, samarretes, buff, gorres…), realitzar-hi les gestions i tràmits de cada temporada (entrega carnets) i comprar els productes, molt ben elaborats, que els usuaris d’INTEGRA realitzen en el seu taller. Des d’aquest divendres 25 de setembre ja està oberta al públic amb totes les novetats de la temporada.

A més, des de la mateixa botiga es farà l’estampació i preparació del material que lluiran tots els nostres equips durant aquesta temporada, un any especial perquè hi haurà un canvi en la marca que proveeix tota la roba del club.

En aquest sentit, us anunciem que molt aviat també es podran realitzar comandes a través de la web i rebre-les a qualsevol punt del territori. Fins aleshores, us animem a que visiteu la botiga i compartim el sentiment de la UEO més social pel centre d’Olot. Us prometem que val molt la pena!

Leave a Reply