Buscant l’espurna (CE Manresa 2-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot rep un altre gol ben matiner i no pot superar un CE Manresa molt motivat davant de la seva afició. Amb absències importants, els de Raúl Garrido van de menys a més i topen amb un Marc Vito estel·lar sota pals que evita la revifada olotina. En els últims minuts, els bagencs marquen el segon i sentencien el matx. Ens quedem amb aspectes positius com el retorn de Pedro i el debut de Raúl Álvarez, jugador del filial. Proper amistós, dimecres contra l’Andorra a Royalverd

Com va succeir contra el Girona B, l’Olot va arrencar el partit novament amb el peu esquerre i va haver d’anar a remolc la resta de minuts al Municipal Nou Congost de Manresa. Superat el primer quart d’hora, el conjunt local va obrir la llauna amb una vaselina de Noah Baffoe, precisament ex del Girona, que va guanyar l’esquena a la defensa (15′). Els garrotxins, amb joves com Albert Julià (que tornava de provar al CE Banyoles), Pijoan o Enric Genís, van tenir poca profunditat però quan van arribar ho van fer amb cert perill. Tenim anotats un tir directe de falta de Jordi Xumetra i un u contra u de Juan Delgado que va intuir molt bé Marc Vito, el porter ex-Olot dels manresans que esdevindria l’heroi del partit. També Albert Batalla es va apuntar a la festa dels porters amb un peu sensacional després d’una rematada dins l’àrea.

A la represa, Garrido va donar entrada a homes com Soler, Blázquez, Àlex Garcia i Pedro, totalment recuperat dels problemes físics i això sí que és una bona notícia. També va ingressar al terreny de joc Pol Ballesté, que va deixar el seu segell amb una estirada fabulosa al tir de Juli. Els primers 20 minuts de la segona meitat van ser els millors de la UEO: generant joc ofensiu, arribant per bandes, trepitjant àrea i executant amb facilitat. Un dels protagonistes va ser Roger Escoruela, que va disposar d’un parelll d’ocasions molt clares que Vito (i Amantini a la mateixa ratlla) van aconseguir salvar de forma miraculosa. També Pedro del Campo, amb un cacau ben ajustat, va provocar la intervenció decisiva del terrassenc sota pals. Era un setge constant dels de Raúl Garrido, que van abaixar pulsacions en la recta final. Hi van haver més canvis i el matx va ser d’anada i tornada amb opcions dels de Ferran Costa. En una d’aquestes, Izan Checa va engaltar un xut col·locat des de la frontal que va suposar el segon (80′). Segurament un preu massa elevat per un Olot que havia creat les seves oportunitats però, com sol passar en aquesta pretemporada, no troba el camí del gol. Destaquem el debut de Raúl Álvarez, migcampista del CF Sant Jaume, que s’afegeix a la nòmina de juvenils i joves a tenir en compte. Sense perdre de vista l’exigència i l’autocrítica, traiem ferro a la derrota i prenem el resultat amb importància relativa, conscients que ens toca millorar i augmentar la intensitat de cara a la lliga. També serà vital recuperar efectius com Kilian Grant o Eloi Amagat (amb una petita lesió muscular). El proper partit serà dimecres a les 12h a les instal·lacions de Royalverd contra l’Andorra de Nacho Castro. Primer i únic rival de Segona B!

FITXA TÈCNICA

CE Manresa: Marc Vito, Amantini, Castanyer, A. Sánchez, Juli Serrano, Noah Baffoe, Checa, Sureda, Toldrà, Erik Rafael i Moha Djitte. També van jugar Oscar Pulido, Pradas, Solernou, Iglesias, De Sande, Uri Pérez, Batista i Aleix Díaz

UE OLOT: Batalla, Carles Mas, Alan Baró, Barnils, Albert Julià, Vivi, Escoruela, Marc Pijoan, Genís, Xumi (c) i Juan Delgado. També van jugar Ballesté (ps) Blázquez, Masó, Arumí, Soler, Pedro, Àlex Garcia, Raúl Álvarez i Chabboura.

Gols: 1-0, Noah (15′), 2-0, Izan (80′).

Àrbitre: Heaven Núñez Ruiz. Va amonestar Erik Rafael (Manresa), Soler i Chabboura (UEO).

Incidències: partit amistós disputat a porta oberta al Municipal Nou Congost de la capital del Bages, Manresa.

Fotos: Xiulet Final

Leave a Reply