Anul·lada la presentació de la nova temporada a la Sala Torín

*ÚLTIMA HORA: Les restriccions de reunions o trobades imposades des del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ens obliguen a anul·lar l’acte de presentació de la nova temporada que teníem previst fer el dimecres a la Sala Torín d’Olot. Us mantindrem informats del canvi de format!

La Unió Esportiva Olot presentarà la nova temporada 2020-21 davant dels socis i aficionats el proper dimecres 30 de setembre a les 19:30h a la Sala Torín d’Olot. Serà un acte amb aforament limitat (100 persones) i garantint totes les mesures de seguretat en el qual s’exposaran els eixos del nou projecte, tant a nivell del primer equip com del futbol base, s’informarà del protocol COVID per accedir a l’Estadi Municipal i també es llançarà la campanya de socis amb l’anunci promocional i els avantatges que inclou el carnet.

L’acte comptarà amb els parlaments del president Joan Agustí i dels directius Manel Fernández, Jordi Reyes i Nuri Fité. També gaudirem de la presència de tècnics, jugadors del primer equip i de la Fundació UE Olot. Us hi esperem!

Leave a Reply