Amb el xip de competició (UE OLOT 2-1 Terrassa)

La Unió Esportiva Olot manté la tònica ascendent i es desfà del Terrassa en l’últim amistós de la pretemporada. Els egarencs es van avançar amb una rematada de cap de Mico però just després Blázquez va empatar amb un míssil imparable. A la represa, Juan Delgado es va estrenar com a golejador després d’una gran cavalcada d’Escoruela. Bon to físic, detalls tècnics i impressions molt positives a només una setmana de començar la lliga al camp del Cornellà. 

Era el darrer examen i la UEO el va aprovar amb nota. Sota el cel amenaçador de la Vall d’en Bas, que va deixar un ruixat durant l’escalfament i poc més, els de Raúl Garrido es van acostar a la versió més competitiva i solvent que desitja el tècnic valencià. Molt bons primers minuts de l’Olot, assetjant el Terrassa per terra, mar i aire. Ocasions per a Xumetra (un parell), Barnils i Juan Delgado, que van topar amb un inspirat Ortega sota pals. També van avisar els de Xevi Molist a través de l’estratègia, però Aspar va estar molt viu per treure-la de la ratlla. El que no es va poder evitar va ser el gol de Mico, pentinant un servei de cantonada de Josu des del primer pal (38′). Podia haver estat una diana psicològic per canviar la inèrcia del partit però Blázquez es va encarregar de restablir les taules. Com ja va fer en el Torneig de l’Estany, el besaluenc (reconvertit a migcampista) va treure el fusell a passejar amb un tir potent i ajustat des de la distància (40′). Descans amb equilibri de forces i amb els olotins mostrant capacitat de reacció immediata sobre la gespa impecable, tot i la pluja, dels camps de Royalverd.

Garrido va sacsejar l’equip amb l’entrada de Soler, Carles Mas i Chabboura. Es va mantenir al carril esquerre Roger Escoruela, que va signar la millor jugada del partit. Internada profunda del mataroní, que trenca tota la defensa egarenca i serveix en safata el gol a un depredador de l’àrea com Juan Delgado (75′). Culminàvem la remuntada amb el debut realitzador de l’eldenc, que agafarà moral i confiança de cara al campionat. A partir d’aquí, més anades i vingudes amb un Terrassa que es va estirar buscant la igualada i va trepitjar àrea amb cert perill. Mentrestant, la UEO també volia el tercer amb protagonisme per a Moha Chabboura, que va disposar de dues oportunitats prou interessants per augmentar la renda. En resum, valoració positiva sobretot a nivell de forma física i recursos tècnics i tàctics davant d’un rival exigent i de qualitat que de ben segur estarà entre els favorits de Tercera Divisió. Finalitzem la pretemporada amb vibracions optimistes després dels últims resultats (Andorra i Terrassa) i sobretot del joc, la pressió i la intensitat que requereix la categoria. Sens dubte, és el que ens trobarem diumenge vinent (12h) al camp de la UE Cornellà i aquí sí que no val a badar. Cinc sentits, arriba l’hora de la veritat!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Ballesté, Barnils, Aspar, Masó, Blázquez (c), Pedro, Alan Baró, Escoruela, Xumetra, Kilian i Juan Delgado. També van jugar Soler, Carles Mas, Chabboura, Arumí, Vivancos i Alex Garcia.

Terrassa FC: Ortega, Castillo, Lucas, Galeano, Àlex Fernández, Arranz, Mico, Pau Morer, Salva, Pelegrín i Josu. També van jugar Luna, Manu, Albert, Jaume, Kilian, Akito, Akis, Marc Muñoz i Jose Enrique.

Gols: 0-1, Mico (38′), 1-1, Blázquez (40′), 2-1, Delgado (75′).

Àrbitre: Ruben Mancera Anton. Va amonestar Jordi Masó (UEO).

Incidències: partit amistós disputat a porta tancada a les instal·lacions de Royalverd a la Vall d’en Bas.

 

Leave a Reply