UD Poblense, rival a la Copa del Rei

La Unió Esportiva Olot s’enfrontarà al conjunt mallorquí de la UD Poblense en la primera eliminatòria de la Copa del Rei. El conjunt de Sa Pobla ocupa la penúltima posició del subgrup A del grup 5 de Segona B i ha sumat tres punts en forma de tres empats. Serà una ronda a a partit únic que es disputarà el dimecres 16 de desembre a l’Estadi Municipal de Sa Pobla. Tocarà viatjar a les Illes Balears per intentar accedir a la fase següent d’una competició que ens fa il·lusió i ens motiva. Endavant!

Declaracions de Sergi Raset, director esportiu UEO

“L’avantatge d’aquesta eliminatòria és que és un desplaçament de pocs quilòmetres, anar a les Illes Balears amb avió és relativament curt i no hi haurà un cansament de hores amb autocar entre setmana”.

“El Poblense fa temps que feia les coses bé i era un dels conjunts punters de la Tercera Divisió mallorquina. Aquesta temporada ha aconseguit pujar a Segona B, no serà gens fàcil però tindrem les nostres possibilitats”.

“Tampoc és un dels equips de pressupost més alt de la categoria, serà un partit disputat i molt difícil però esperem plantejar un bon partit per poder passar eliminatòria i poder gaudir d’un club important a l’Estadi Municipal, que el club i la ciutat ho necessiten”. 

Leave a Reply