Entrada amb mal peu (CE L’Hospitalet 3-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot torna a rebre dos gols matiners i encaixa una dura derrota al camp de l’Hospitalet. Els riberencs han estat superiors en joc i arribades i s’han quedat amb els tres punts gràcies als gols de Manuel Salinas, Sehou Sarr i Miquel Ripoll. L’osonenc Roger Barnils, que després ha estat expulsat, ha retallat distàncies amb un tir ajustat en l’equador de la segona part. Cal despertar immediatament i cal fer-ho diumenge contra el Lleida Esportiu a l’Estadi Municipal.

Topem amb la mateixa pedra. Els olotins estan de pega en aquests primers mesos de competició i avui a l’Hospitalet han tornat a viure un guió de malson que es repeteix a mesura que avancen les jornades. El rival s’ha avançat massa aviat en dues accions d’execució ràpida i que requerien la màxima concentració. Just en el primer minut, córner molt tancat que s’estavella al pal i el refús cau a peus de Manuel Salinas, que lliure de marca aprofita l’acció per transformar l’1-0 (2′). Sense temps per respirar, passada llarga de Martí Soler per Sehour Sarr, que s’imposa per velocitat a la defensa olotina, retalla davant Barnils i envia la pilota a la xarxa (5′). El pitjor començament possible en una primera meitat que ens ha costat atrapar el ritme i la intensitat dels riberencs i amb prou feines hem creat oportunitats de gol. En canvi, els de Risueño es sentien còmodes amb la pilota i superaven la pressió de l’Olot amb mobilitat i fluidesa en el joc. Temps de descans per reflexionar, corregir errades i sortir amb una altra mentalitat a la represa.

Amb l’entrada de Pedro del Campo, ja recuperat de la lesió, l’equip ha guanyat en possessió però tampoc ha trobat la inspiració ofensiva que demanava la situació. Per si no n’hi hagués prou, Miquel Ripoll ha recollit una pilota morta a servei de cantonada per endreçar el tercer a la porteria visitant (53′). Una altra patacada que danyava encara més l’estat anímic dels jugadors, que han intentat refer-se a còpia de caràcter i més velocitat amb la bola. Ha estat Roger Barnils qui ha pogut reduir diferències amb un tir ajustat i potent que ha entrat a prop del pal dret d’Aliaga (60′). Garrido ha fet un triple canvi amb l’entrada de Masó, Alan Baró i Chabboura però la reacció s’ha quedat a mitges i l’Hospi ha esmorteït qualsevol intent d’entrar de ple en el partit. A sobre, Chabboura s’ha lesionat al genoll (veurem l’abast en les properes hores) i ha estat substuït per Àlex Garcia, el jove olotí que avui ha debutat a Segona B amb la samarreta de l’Olot. Una de les poques notes positives d’una tarda que ens obliga a millorar, a rectificar i a treballar més fort per aprendre dels errors. Apel·lem a l’amor propi i al compromís dels jugadors i cos tècnic per tirar endavant un moment delicat a nivell de classificació i resultats. Sabem fer-ho i ho hem demostrat en els últims anys. Diumenge, amb la visita del Lleida Esportiu, hem de canalitzar tota la ràbia i frustració per quedar-nos amb la victòria. A l’Estadi, ens mantenim invictes amb una victòria i dos empats i és on cal començar a teixir aquesta revifada per a l’esperança. Hi som a temps!

FITXA TÈCNICA

CE L’Hospitalet: Aliaga, Reina, Parera, Cristian Gómez (c) (Felip, 16′), Martí Soler, Ripoll (Diego, 87′), Canario, Salinas (Carmona, 87′), One, Sarr (Jorquera, 58′) i Eudald.

UE OLOT: Batalla, Barnils, Aspar (Masó, 60′), Blázquez (c), Eloi, Salinas (Chabboura, 60′(Àlex García, 91′)), Escoruela, Xumetra, Kilian (Alan Baró, 60′), Vivi (Pedro, 45′) i Juan Delgado.

Gols: 1-0, Salinas (2′), 2-0, Sarr (6′), 3-0, Ripoll (53′), 3-1, Barnils (60′).

Àrbitre: Andrés Fuentes Molina. Ha amonestat One (Hospi) i Aspar, Salinas i Masó (UEO). També ha expulsat Roger Barnils (UEO) per doble TG.

Incidències: partit corresponent a la 8a jornada del campionat de lliga del subgrup A del grup 3 de Segona B disputat a porta tancada a l’Estadi Municipal de Futbol de l’Hospitalet.

Leave a Reply