Acord amb el Sevilla FC pel traspàs de Lluís Aspar

La Unió Esportiva Olot i el Sevilla FC han arribat a un acord pel traspàs de Lluís Aspar al filial del club andalús. El mollonenc, producte del futbol base olotí, deixa el club després de quatre cursos al primer equip i quasi una quarantena de partits a Segona B defensant la samarreta vermella. Futbolista de talent emergent i evolució constant que buscarà nous reptes en un filial d’un dels millors conjunts de la Liga.

Sorgit i format al planter del club, Aspar va debutar a Segona B de la mà de Martín Posse en la temporada 2017-18. Tenia només 17 anys però el de Molló ja va deixar mostres de la seva maduresa i projecció, entrenant diàriament en dinàmica del primer equip. Des d’aleshores, quatre temporades consolidat a la plantilla de Raúl Garrido i també fent-se un nom a la categoria amb 39 partits a les seves espatlles. Un central de només 20 anys amb unes condicions immillorables, contundent en l’anticipació i fiable en la sortida de pilota, jugador de caràcter que sempre suma al vestidor. Des de la UEO només podem mostrar orgull i privilegi per haver gaudit de la teva progressió i desitjar-te moltíssima sort en la llarga trajectòria que t’espera per davant. Estem convençuts que seguiràs creixent al Sevilla FC i cremant etapes com ho has fet fins ara, aconseguint els reptes que et proposis. Ha estat un plaer, Lluís! Una forta abraçada!

Leave a Reply