Raúl Garrido: “El meu cor sempre estarà amb l’Olot”

Roda de premsa emotiva i multitudinària de Raúl Garrido i Kevin Martínez com a tècnics de la Unió Esportiva Olot. Els entrenadors valencians s’acomiaden amb agraïments per a tothom i recordant els bons moments viscuts en tres temporades i mitja de creixement constant. El president Joan Agustí lamenta la duresa de prendre aquesta decisió envers el tàndem del millor Olot a Segona B. Sergi Raset destaca l’empremta futbolística i humana que deixen.

Declaracions de Raúl Garrido

“M’he desvinculat contractualment del club però emocionalment és impossible. Sempre seré soci de la Unió Esportiva Olot i us portaré al cor”.

“Són records inoblidables, són quasi quatre anys que estaran sempre al meu cor. No tinc paraules per explicar el feliç que he estat”.

“Hem gaudit molt, hem patit també, però marxem molt tranquils perquè crec que hem instaurat una manera d’entendre el joc en la qual tots ens hem sentit identificats”.

“No tinc paraules per a l’afició, he rebut missatges indescriptibles aquesta setmana. Ha estat una relació d’amor des del primer dia. El meu cor està amb ells i han de seguir endavant”.

“Hem intentat seguir fent créixer el club i que es veiés que l’Olot fos un club modèlic en tots els sentits”

“Era un projecte que ens havia enamorat i l’estiu passat ens quedava la sensació que això encara no havia acabat i que podíem créixer més”

Declaracions de Kevin Martínez

“Agraeixo als jugadors la seva predisposició i al club les facilitats que ens ha donat per treballar. Marxar d’una ciutat on reps tanta estima és difícil. Marxo enamorat de la terra i de les persones d’aquí”.

Declaracions del president Joan Agustí

 “Avui és un dia trist per la directiva i per tot el club. Hem tingut una temporada molt desgraciada, les coses no ens han sortit com volíem”.

“Des del cor i des del cap volem traslladar tot el nostre afecte a Raúl Garrido i Kevin Martínez. Són els protagonistes del millor Olot a Segona B”-

“Ens queda l’estimació i el desig que les coses els hi vagin de la millor manera del món. Això és casa vostra”.

Declaracions del director esportiu Sergi Raset:

“Ha estat una decisió molt difícil de prendre per l’estima que hi ha entre les dues parts”.

“Aquest cos tècnic deixa petjada, ens hem entès a nivell personal i futbolístic. Ha estat un plaer veure com hem anat creixent”.

Fotos: Nuri Marguí

Leave a Reply